Ghost in the Shell: Hlavní hrdinka se probouzí v prvním klipu

Ghost in the Shell: Hlavní hrdinka se probouzí v prvním klipu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu ještě čtyři videa, osm pohyblivých plakátů se členy Sekce 9, nový IMAX poster a výlet do dílny společnosti WETA, která staví roboty.

V každém dalším videu z Ghost in the Shell se nám odhalují střípky příběhu z postkyberpunkové budoucnosti. Ten zatím vyvolává dojem, že jej tvůrci odvypráví po svém. Už druhý trailer blíže naznačil, že nový film bude pojednávat o jedinci, který je obdařený pocitem výjimečnosti a chce zjistit, kdo doopravdy je. Ale to bude problém, protože se brzy začne ozývat: "Lidi, bacha, máme tady vzbouřeného kyborga, je nebezpečný, zabte ho". To nezní příliš originálně. Rád bych se mýlil a v kině zjistil, že ve filmu je vše ve skutečnosti jinak, (ukázky jsou přeci jen ukázky), ale obávám se, že scenáristé si s originálem moc hlavu nelámali a poslepovali snímek z vypravěčských klišé a známých scén z původních materiálů. Jako jejich fanoušek z toho začínám mít poněkud rozpačitý pocit, ale film samozřejmě pořád vidět chci. Jak zatím filmová verze Ghost in the Shell působí na vás?

V prvním videu na vás čeká klip, v němž se Major poprvé probouzí v Hanka Robotics. Tam je hlavní hrdince vysvětleno, že při jakémsi teroristickém útoku nenávratně ztratila své skutečné tělo, takže bylo nahrazeno prostetickým. Následují tři TV Spoty a téměř patnáctiminutové video, kde Adam Savage z televizního pořadu Bořiči mýtů navštívil Weta Workshop, kde vznikala například filmová rekvizita robo gejši.

 

 

 

 

 

 

 


V Ghost in the Shell vede major v podobě ženského kyborga (Johansson) elitní tým Sekce 9 proti nejnebezpečnějším zločincům a extrémistům. Na scéně se objevil nový nepřítel, jehož hlavním cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, která se věnuje pokroku kybernetické technologie. V hlavní roli se objeví Scarlett Johansson, režíruje Rupert Sanders. Česká premiéra je stanovena na 30. 3. 2017.

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

Ghost in the Shell: Hlavní hrdinka se probouzí v prvním klipu | Fandíme filmu Ghost in the Shell: Hlavní hrdinka se probouzí v prvním klipu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest