Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart?

Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Guillermo del Toro vzdává Hellboye, ale studio se značkou ještě tak docela neskončilo.

Kdybych byl gambler, tak se s vámi vsadím, že nejpozději do dvou let vydáme novinku, ve které někdo z týmu Hellboy bude mluvit o tom, že trojka třeba přeci jen nakonec vznikne. V tuhle chvíli to však vypadá, že je vše ztraceno. Není to tak dávno, kdy režisér Guillermo del Toro změřil na Twitteru fanouškovský zájem a přislíbil, že ještě jednou společně s Ronem Perlmanem (představitel Hellboye) zkusí promluvit se všemi zainteresovanými osobami. To se také stalo, ale bohužel, zprávy nejsou dobré. Del Toro píše:

„Hellboy 3. S politováním hlásím: Mluvil jsem se všemi zainteresovanými. Musím oznámit, že se pokračování na 100% točit nebude. A to je konečné slovo.“ Následně režisér připsal: „Hellboy se může vydat jiným směrem. Mám zlomené srdce, ale není to na mně. Všem zúčastněným přeji mnoho štěstí“. O chvíli později ještě poděkoval za fanouškovskou podporu a dodal „Nebylo to v mých rukách“.

Toto vyjádření působí opravdu rezolutně. Co však zaujme pozornost zdaleka nejvíc - zdá se, že studio stále značku chce nějakým způsobem využít. Jen nestojí o pokračování ve vizi Guillerma del Tora. Co myslíte, že by to mohlo pro rudého ďábla do budoucna znamenat? Bude zrestartován s ještě nižším rozpočtem? (Jednička stála 66 milionů, dvojka 85 milionů)? Bude naopak do látky napumpováno víc peněz a bude uhlazenější, aby se otevřela masám? Nebo se Hellboy přesune do televize? To jsou pro tuto chvíli všechno nezodpovězené otázky, nicméně zdá se být poměrně jasné, že Hellboy III nevznikne, a pokud se studio skutečně rozhodne se značkou dál pracovat, bude to bez Guillermovy účasti.

Zdroj: Guillermo del Toro

Galerie: 6

Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu Hellboy 3: Poslední jiskřička naděje zhasla, přijde restart? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest