John Wick: Keanu Reeves chce třetí film

John Wick: Keanu Reeves chce třetí film | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A my bychom se mu nebránili. Přidáváme jeden tv spot a dva kreslené plakáty na Johna Wicka 2. Ohlasy  z dvojky jsou pozitivní.

John Wick 2 odjistí zbraň v amerických kinech tento pátek, u nás si musíme počkat na 23. února. Potěšující je, že na druhého Wicka začínají vycházet první recenze a ty překypují spokojeností (akce je větší a lepší). Po svěží jedničce se tedy nemusíme bát, že nás čeká tvrdé vystřízlivění. Teď je jen na divácích, zda znovu dostatečně podpoří neohroženého zabijáka, aby se mohl vrátit v Johnu Wickovi 3, což by si Keanu Reeves hodně přál. Reeves postavu miluje stejně jako svět, v němž se hrdina pohybuje.

John Wick cestuje do Říma, aby splatil dluh starému kolegovi, který se snaží převzít mezinárodní organizaci tajných zabijáků. A to nebude žádná sranda, protože budou muset čelit nejnebezpečnějším vrahům ze všech koutů světa. V hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Ruby Rose, Peter Stormare a Laurence Fishburne. Scénář: Chad Stahelski. Režie: Derek Kolstad. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 23.2. 2017.

Zdroj: EW

Zdroj obrázků: Jock4twenty Instagram, Noah Minuskin Instagram

John Wick 2

30.01.2017 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

John Wick: Keanu Reeves chce třetí film | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves chce třetí film | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves chce třetí film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest