The Division s Jakem Gyllenhaalem má režiséra

The Division s Jakem Gyllenhaalem má režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Do filmu podle videohry se pustí režisér Syriany a Zlata. Co si o hře myslí?

The Division je z řady dalších videoherních adaptací, kterou čeká zfilmování. Nevíme přesně kdy se natáčení rozjede, ale víme, že se na něm budou podílet Jake Gyllenhaal s Jessicou Chastain a režisér/scenárista Stephen Gaghan. Jako scenárista má s videohrami zkušenost z titulu Call of Duty: Ghosts, kde je v případě této série příběh až druhořadý. Nicméně jako filmový scenárista dostal Oscara za adaptovaný scénář k drogové kriminálce Traffic - nadvláda gangů. V politickém thrilleru Syriana s Georgem Clooneym (kde už neproměnil nominaci na zlatého plešouna), se postavil i za kameru. Jeho posledním počinem je Zlato, dobrodružné drama s Matthewem McCounagheym nesklízí doma zrovna přívětivé recenze. K nám film dorazí 16. 2. a na Slovensko o měsíc později.

Gaghan je nadšený, že bude spolupracovat s lidmi z Ubisoft Motion Pictures a svou radost neskrývá ani generální ředitel filmové divize Gerard Guillemot. Podle režiséra měla videohra obrovský úspěch hlavně díky prostředí postapokalyptického Manhattanu. Jedna z dalších věcí, co Gaghana přiměla chopit se projektu, je možnost spolupráce s Gyllenhaalem a Chastain, a dále také příležitost odvyprávět příběh, který je podle něj relevantnější než kdy dřív. Kromě The Divison se máme ještě dočkat dalších zfilmovaných her od Ubisoftu, jimiž jsou delší dobu ohlášený Splinter Cell, dále Watch Dogs nebo Ghost Recon. Možná ale jeden z těchto titulů skončí jako seriál od Netflixu.

Ve videoherním hitu od Ubisoftu smetla v newyorské metropoli drtivou část populace nákaza neštovic a v ulicích tak nastal pořádný zmatek. Vy jako spící agent tzv. Divize jste byl povolán do akce a máte za úkol dostat situaci pod kontrolu ve střední části Manhattanu a přijít na kloub tomu, kdo onen virus vypustil. Putování po otevřené ploše nebude v žádném případě procházkou růžovou zahradou, protože někteří přeživší na potkání okamžitě vytahují plně nabitou zbraň a na nic se neptají. Takže nebezpečí může čekat na každém rohu.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

The Division s Jakem Gyllenhaalem má režiséra | Fandíme filmu The Division s Jakem Gyllenhaalem má režiséra | Fandíme filmu The Division s Jakem Gyllenhaalem má režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest