Pařba v Bangkoku: Velké preview 2

Pařba v Bangkoku: Velké preview 2 | Fandíme filmu
Drby, aféry, potíže při natáčení a téméř dvacítka videí.

Základní fakta o chystané Pařbě v Bangkoku jsme vám prozradili už v prvním článku. Ve druhém díle velkého preview půjdeme víc do hloubky – Rozebereme některé konkrétní kauzy, projdeme zajímavý seznam herců ve vedlejších rolích a nabídneme všechna promovidea. Předem vás můžu uklidnit, že spoilerů se nemusíte nijak zvlášť obávat, protože podle českých i zahraničních reakcí dvojka téměř doslovně kopíruje jedničku, takže o nějakém pokaženém překvapení by snad ani nemohla být řeč.

 

Camea a další vedlejší role.

Návrat Kena Jeonga a Justina Barthy jsme již zmiňovali, ale pro upřesnění: Jeong (mafián Chow) dostal ve druhém filmu víc prostoru, zato Bartha (Doug) se v Pařbě v Bangkoku příliš neohřeje a to přesto, že ho kamarádi tentokrát neztratili. Opět se vrátí Bryan Callen, který v prvním díle hrál Eddieho, majitele kaple, ve které se oženil Stu. Ve dvojce pod jménem Samir vede stripklub. Režisér Todd Phillips se opět mihne jako Mr. Creepy (v jedničce jste ho mohli vidět ve výtahové scéně) a vrátí se také Mike Tyson. Ve filmu se navíc mihnou Paul Giamatti a Jeffrey Tambor. Jako jediná se z prvního dílu nevrátí Heather Graham, kterou na pozici Stuovy milé střídá Jamie Chung, kterou jste nedávno mohli vidět v Sucker Punch.

Zdaleka největší živo ale bylo kolem roličky tatéra, který Stuovi na obličej zreplikuje slavnou Tysonovu kérku. Původně měl roli hrát Mel Gibson. Jenže část štábu nechtěla spolupracovat s rasistickým alkoholikem, který bije ženy (popřípadě se zaleklo studio, detaily Gibsonovy výměny nejsou stoprocentně zřejmé) a tak byl režisér Phillips nucen hledat náhradu. Bradley Cooper mu doporučil svého parťáka z A-Teamu – Liama Neesona, který scénu také natočil, ale nakonec se ve filmu neobjeví. Jeho postava totiž nutně potřebovala nějaké dotáčky, jenže v té době už byl Neeson plně vytížený filmováním Hněvu Titánů, a tak nakonec musel roli převzít definitivně převzít Nick Cassavetes.

 

Další nesnáze

Co je MPAA?

MPAA neboli Motion Picture Association of America (Americká filmová asociace) je zodpovědná za hodnocení věkové přístupnosti. Nechat si ohodnotit film není povinné, ale studia se dobrovolně hlásí, protože bez uděleného ratingu by jejich tvorbu žádné kino nepromítalo. Jak tenhle tajuplný moloch funguje, výborně popisuje kritický dokument This film is not yet rated. 

Že se během natáčení zranil kaskadér Scott McLean je samozřejmě politováníhodné, ale média se daleko víc soustředila na jiné zprávy. Tak zaprvé, Warneři vypustili trailer do kin bez patřičné certifikace od MPAA a následně byli nuceni kinaře žádat, aby upoutávku stáhli z promítání. Inu, puritánská Amerika. Mnohem závažnější byl spor s tatérem S. Victorem Whitmillem, který studio zažaloval za neoprávněné použití Tysonova tetování na Stuovu tvář. Whitmill má na obrázek údajně autorské právo a požadoval finanční vyrovnání, popřípadě pozastavení filmu. Soud připustil, že by mohl mít pravdu a chvíli reálně hrozilo, že by premiéra Pařby v Bangkoku mohla být odsunuta až do vyřešení sporu. Naštěstí soud takovou možnost zamítl a řízení běží nezávisle na promítání filmu.

 

Zach Galifianakis

Kapitolou samou pro sebe je představitel vyšinutého vousáče Alana. Známý komik se přiznal, že špatně snáší popularitu, kterou mu role přinesla. Vypadá to, že se mu do druhého filmu nijak zvlášť nechtělo a přesvědčily ho především peníze. Což není divu, protože je celkem patrné, že ho role nikam neposouvá a dál ho tlačí do škatulky vulgárních dobrosrdečných prosťáčků, kterých už musí mít plné zuby. Navíc si Galifianakis myslí, že komikovi ubližuje, pokud ho má obecenstvo rádo – na děkování za přízeň prý není nic vtipného (podrobněji rozebírá Zachův vztah k publiku zajímavý článek magazínu Time). Vyloženě mu potom vadí, když ho na ulici oslovují malé děti. Zach je rozčílený na jejich rodiče, že je nechají na takové věci jako je Pařba koukat. Naopak on sám svým rodičům na druhý díl zakázal vyrazit, protože by nechtěl, aby viděli některé věci, které ve filmu dělá. A dalo by se usuzovat, že Galifianakis má silně vyvinutý morální kompas všeobecně, protože dost možná byl jedním z hlavních důvodů, proč v „Bangkoku“ nedostal roli hrubián Mel Gibson.

 

Promo videa

Trailery jsme vám představili už v prvním preview článku, ale pořád tu pro vás máme ještě 18 dalších videí, která vás na Pařbu v Bangkoku dokážou zaručeně navnadit. Je to to samé jako jednička? Na první pohled ano. Ale ta ústřední trojka je prostě k zulíbání a jakákoliv párty s ní stojí za hřích.

 

Pařba v Bangkoku: Featurette

 

Ostatní videa: Enterteinment online set visit, Klip 1, Klip 2, Reminder TV spot, 15 second spot, TV spot 1, TV spot 2, TV spot 3, TV spot 4, TV spot 5, TV spot 6, TV spot 7, TV spot reviev 1, TV spot reviev 2, TV spot reviev 3, TV spot reviev 4, TV spot reviev 5

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest