The Escape: Neill Blomkamp, Clive Owen a luxusní bourák

The Escape: Neill Blomkamp, Clive Owen a luxusní bourák | Fandíme filmu
Před lety se automobilka BMW plácla přes kapsu a propagovala své vozy sérií krátkých filmů s názvem The Hire. Teď na ni naváže The Escape.

Aby Neill Blomkamp využil čas před natáčením odloženého Vetřelce 5 nějak hodnotně, rozhodl se pustit do jinačího projektu. Ale ještě před ním se spojil s Clivem Owenem a v létě sfoukli krátkometrážní film The Escape. Kraťas je poctou sérii The Hire z let 2001 a 2002 (lze přehrát zde), která sloužila jako reklama na automobily značky BMW. Owen v nich hraje tajemného řidiče, na něhož se obrací řada lidí v nouzi. Každý z osmi filmečků měl vlastní osobitý režijní styl, které jim vtiskla taková esa jako Tony Scott, Joe Carnahan, John Woo, Ang Lee, Guy Ritchie nebo John Frankenheimer. 

V přiloženém videu můžete kouknout zatím na pár záběrů, přičemž některé z nich zprostředkoval dron. Film bude mít 11 minut a do vedlejších rolí Blomkamp obsadil Veru Farmigu (V zajetí démonů 1 a 2), Dakotu Fanning (Válka světů, Push) a Jona „Punishera" Bernthala ze seriálu Daredevil. Na zveřejnění si musíme počkat do 23.10., kdy se objeví na internetové stránce BMWFilms.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest