Avengers: Infinity War: Jakým komiksem se film inspiruje

Avengers: Infinity War: Jakým komiksem se film inspiruje | Fandíme filmu
Další zdroj potvrzuje to, co už jsme vlastně tak nějak tušili. A kdy se začne natáčet?

O čem přesně budou Avengers: Infinity War? To se hned tak nedozvíme, nicméně server Latino-Review přináší zákulisní informace...které více či méně potvrzují to, co jsme si dosud o filmu domýšleli.

Film má být inspirovaný komiksem Infinity Gaunlet. To je série, ve které šílený Titán Thanos získá Rukavici nekonečna (Infinity Gaunlet) osázenou mocnými kameny nekonečna. Rukavice mu dává božskou sílu a s touto silou se Thanos snaží udělat dojem na svou lásku, personifikovanou Smrt. Ta pro něj zahoří, když jí přinese dostatek duší, proto se s pomocí rukavice rozhodne smazat polovinu veškeré existence. Server tvrdí, že by se Smrt jakožto ženská bytost skutečně měla ve filmu objevit, stejně jako všichni žijící Avengers, Strážci Galaxie a také Nick Fury. V minulosti se spekulovalo o tom, že by Smrt mohla ve filmech nahradit Hela (postava z Thor: Ragnarok, kterou hraje Cate Blanchett), avšak o tom se neobjevily žádné nové informace, které by to potvrdily nebo vyvrátily. Infinity War se podle Latino-Review má začít natáčet 7.11. v Atlantě, tak se v té době snad dozvíme víc.

Thanose jsme poprvé potkali v prvních Avengers, kde už tenkrát zmiňoval dvoření Smrti. Od té doby funguje jako tajuplný manipulátor v pozadí, o kterém všechny důležité informace dal dohromady Thor: Je velký, fialový a rád sedá na levitujícím trůnu uprostřed prázdného prostoru. Roli hraje Josh Brolin. Krom Avengers jsme jej krátce zahlédli také v Avengers: Age of Ultron a ve Strážcích Galaxie, kde dokonce promluvil. Kameny nekonečna potkáváme v marvelovkách také už delší dobu. Jeden byl ukrytý v kosmické kostce z Captaina Ameriky, další v Lokiho žezle, tajuplný Aether jsme poznali v Thor: Temný svět a zatím poslední kámen představili Strážci Galaxie. Spekuluje se o tom, že další kameny objevíme v Doctoru Strangeovi a Thorovi: Ragnarok. Až je Thanos všechny posbírá, budeme zvědaví, co s nimi ve filmové verzi provede.

Zdroj: Latino-Review

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest