Extinction: Jamese McAvoye čekají zlé sny a ufonská invaze

Extinction: Jamese McAvoye čekají zlé sny a ufonská invaze | Fandíme filmu
Profesor X se má stát tváří mnohovrstevnaté sci-fi.

James McAvoy (X-Men: Apocalypse) krouží kolem nového projektu. Měl by jím být akční sci-fi thriller s názvem Extinction. Podle serveru Deadline má jít o několikavrstevnou sci-fi, což by bylo jen dobře. Čeká nás příběh muže, který trpí nočními můrami o tom, jak je jeho žena napadena, a který se má stát hrdinou poté, co je Země napadena z vesmíru. McAvoy by se měl ujmout role otce a mechanika v továrně, který si uvědomí, že útočníci nejsou tak docela takoví, jaké je čekal. Co všechno se za tímto stručným představením skrývá, zatím není jasné.

Jisté je, že film mají na starosti producenti Todd Lieberman a David Hoberman, kteří za sebou mají jak dětské projekty (A zase ti Mupeti!), tak ale i zdařilého Fightera s Markem Wahlbergem a Christianem Balem. Scénáři se věnovalo více pánů, neznámějším je patrně Eric Heisserer, který napsal letošní horor Smrt ve tmě. Tak doufejme, že látku uchopí poctivě. Originálních a zároveň kvalitních sci-fi je jako šafránu a McAvoy by vůbec nebyl špatnou tváří pro takový projekt. U filmu momentálně probíhají přípravy a producenti hledají režiséra.

P.S.: Úvodní fotka je z Macbetha, ve kterém McAvoy ztvárnil titulní roli. A když už je řeč o sci-fi, přikládáme na závěr video z Dětí Duny, kde si mladý McAvoy zahrál:

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest