Power Rangers: Nikdo z původních strážců se neukáže

Power Rangers: Nikdo z původních strážců se neukáže | Fandíme filmu
O starou gardu není zájem, morfovat se bude nejspíš bez ní.

Restarty oblíbených značek frčí. Aby měli radost fandové původních projektů, často se v nových filmech objeví někdo z původního obsazení v malém cameu. Vzpomeňme třeba na nedávné Krotitele duchů, kde se v malých roličkách objevili prakticky všichni přeživší herci ze starých Krotitelů. Jinou cestou se zřejmě vydají Strážci vesmíru (Power Rangers)

Walter Jones (původní černý Strážce – Zack) byl v nedávném rozhovoru dotázán, zda se můžeme v novém filmu těšit na jeho cameo. Jones odpověděl, že to není pravděpodobné. Bohužel, nikdo z původních Strážců nebyl pozvaný, aby se natáčení filmu zúčastnil. Jonesovi to přijde trochu zvláštní, ale i tak se na chystaný snímek těší.

Co vy na to? Je to správná cesta, příliš se se starým seriálem nespojovat? Nebo je pro fanoušky škoda, že se na camea nemůžou těšit? V přiloženém videu se můžete podívat na to, jak vypadá Jonesův vlastní bojový styl. Říká mu...HiHopKido...

Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. V hlavních rolích hrají Elizabeth Banks, David Denman, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler, Ludi Lin a Dacre Montgomery. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.4. 2017.

Zdroj: Audibly Exquisite

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest