Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy

Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
První Ouija za moc nestála, zato ta druhá působí podstatně lépe. Podívejte se na trailery na snímek Ouija: Kořeny zla.

První Ouija velkou díru do světa neudělala. Recenze byly mizerné a nezdá se, že by kdokoliv toužil po pokračování. Rozpočet byl nicméně minimální a hračkářská firma Hasbro (které značka patří) dost možná má zájem na tom, aby se desková „hra“ i nadále divákům připomínala, zvlášť takhle na předvánočním trhu.

Dobrou zprávou je, že nový film nebude mít s tím předchozím prakticky nic společného. Děj se přesunul do minulosti, vyměněné jsou všechny postavy a tvůrčí tým. Zatímco jedničku točil jako svou prvotinu scenárista průměrných hororů Stiles White, za dvojkou stojí podstatně zajímavější Mike Flanagan. Ten možná také netočí kdovíjaké hity, ale snímky jako Oculus, Hush nebo Zlo nikdy nespí alespoň mají něco do sebe, nějaké originální nápady nebo zpracování. A když toho chlapa slyšíte mluvit v rozhovoru, tak z nějak úplně sálá láska k žánru a chuť zkoušet nové věci.

Ouija: Kořeny zla (Ouija: Origin of Evil) nevypráví o partičce zpovykaných teenagerů, ale o matce samoživitelce, která se snaží udržet rodinu nad vodou za pomoci fingovaných okultních seancí. Jenže co čert nechtěl, s překvapením zjišťuje, že něco mezi nebem a peklem skutečně existuje a dost nevybíravě se to podepíše na její dceři. Upoutávky na film působí hravě, vypadá to, že druhé Ouije nebude chybět nadhled, černý humor a takový ten příjemně brakový nádech, s jakých se v hororových klišé rozkošnicky rochní třeba American Horror Story. Podkresová hudba ten dojem jen posiluje. Jak trailery působí na vás? Bude to lepší zážitek, než první Ouija?

V hlavních rolích hrají Elizabeth Reaser (Twilight sága), Henry Thomas (Elliott z E.T.ho), Annalise Basso (To je náš svět), Lulu Wilson (The Millers) a Sam Anderson (Lost). Scénář spolu s Mikem Flanaganem napsal Jeff Howard (Zlo nikdy nespí, Oculus). Datum české a slonveské premiéry je stanoveno na 10.11. 2016.

Ouija

24.10.2014 | USA
Horor
Info o filmu

Galerie: 7

Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu Ouija: Dvojka v upoutávkách vypadá jako slušná porce zábavy | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest