Kruhy: Trailer na novou verzi slavného hororu je tady

Kruhy: Trailer na novou verzi slavného hororu je tady | Fandíme filmu
Samara se dostala na internet, takže teď teprve bude zle. Pomůže s likvidací kletby Vincent D’Onofrio?

Už letos na podzim uvidíme po řadě průtahů nový americký Kruh. Ten „původní“ vtrhl do kin v roce 2002 a představil celému západnímu světu nejen japonský originál, ze kterého snímek Gora Verbinskiho vycházel, ale také celý subžánr asijských duchařin. Na dnes už vlastně klasiký snímek navazuje novinka s názvem Kruhy, která na první pohled může působit jako klasické ždímání značky, ale má jednu zásadní výhodu na své straně. Od roku 2002 (potažmo 1998, kdy se objevil původní japonský film) se technologie posunuly notně kupředu. A tak zatímco tenkrát nic netušící oběti strašila z ruky do ruky předávaná VHS kazeta, v současnosti se duch z videa může šířit virálně.

První trailer nicméně zatím příliš nepřesvědčil, že se režisérovi  F. Javieru Gutiérrezovi podařilo látku nějak výrazně zpracovat. Zklamáním je především na první pohled naprosto obyčejný hororový look a feel. Zatímco Verbinskiho Kruh byl skutečně jedinečný a často působil ve své střízlivosti skoro jako depresivní a znepokojivé drama, Kruhy v prvním traileru sázejí na klasické duchařské elementy a vizuálně připomínají celou generaci zaměnitelných „MTV“ hororů. Ostatně, podívejte se na trailer sami a napište, co na něj říkáte.

Mladá žena se začne strachovat o svého přítele, když začne zkoumat temnou subkulturu, která obklopuje tajemnou kazetu, která údajně do sedmi dnů zabije každého, kdo si ji pustí. Hrdinka obětuje svůj život, aby zachránila přítele a čeká na ni děsivý objev: Uvnitř strašlivého videa je ukryté ještě jedno video, které nikdo předtím neviděl. V hlavních rolích hraj Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki a Vincent D’Onofrio. Režíruje F. Javier Gutierrez, scénář napsali David Loucka, Jacob Estes a Akiva Goldsman. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 27.10. 2016.

Kruhy

03.02.2017 | USA
Drama, Horor
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest