Luke Cage je zcela neprůstřelný v novém traileru

Luke Cage je zcela neprůstřelný v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Tenhle Terminátor má veliké srdce na pravém místě, tak vítejte v Harlemu.

Celovečerní komiksovky od DC se zatím nedaří, a ty od Marvelu zase občas sklízejí kritiku za to, že hrají až příliš na jistotu. Seriály, které Marvel připravuje pro Netflix také nejsou dokonalé, ale rozhodně patří k tomu nejzajímavějšímu, co na poli mainstreamových komiksových adaptací momentálně vzniká. Daredevil se ve druhé sérii výrazně zvednul, Jessica Jones byla až na pár zaškobrtnutí ještě silnější. Svůj podíl na tom měl i Luke Cage a po prvním plnohodnotném traileru se zdá, že v samostatném seriálu by mohl v trendu pozoruhodných marvelovských seriálů pokračovat.

Cage bude na první pohled navazovat na trend vážně pojatých superhrdinů, kteří si komediální střídmost nepletou s úmornou zakaboněností. Zároveň to ale vypadá, že seriál bude od svých starších bratříčků také dostatečně odlišný a svůj podíl na tom bude mít určitě přesun z Hell’s Kitchen do Harlemu. Luke Cage je v podání Mikea Coltera správně zdráhavým hrdinou, a když se konečně postaví proti bezpráví nejde nezažít příjemné zamrazení v zádech. Mahershala Ali je jako mafiánský boss naopak řádně mrazivý a vypadá to, že i bez superschopností bude mít Cage s jeho řáděním co dělat. Jak to všechno bude vypadat na ploše všech 13 epizod, se dozvíme už 30.9.

Po tom, co mu pokažený experiment dá nadlidskou sílu a neproniknutelnou kůži, stává se z Luka Cage uprchlík, který se snaží znovu postavit na nohy v současném Harlemu. Brzy se ale bude muset přestat schovávat. Čeká jej souboj o srdce města, který jej donutí čelit minulosti, kterou se snažil pohřbít. V hlavních rolích hrají Mike Colter, Mahershala Ali, Frankie Faison, Erik LaRay Harvey, Darius Kaleb, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley a Rosario Dawson. Showrunnerem je Cheo Coker, datum premiéry je stanoveno na 30.9.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest