Gilmorova děvčata se vrací, koukněte na trailer

Gilmorova děvčata se vrací, koukněte na trailer | Fandíme filmu
Populární Gilmorky začínají další kapitolu svých životů plných lásek, popkulturních hlášek a okouzlujících (i odstrašujících zároveň) vedlejších postaviček.

Úžasná věc na současné televizi je to, že oživuje to nejlepší z minulosti a vdechuje je tak nový život příběhům, na něž mohou fanoušci pouze nostalgicky vzpomínat. Průkopníkem na trhu s nekonečnou lidskou fantazií a nevyčerpatelnou zásobou velkých příběhů je streamovací gigant Netflix, který si svou chytrou politikou kombinace vlastní a převzaté tvorby pomalu ale jistě pojišťuje dominantní pozici na tom, co lze promptně nazvat kolbiště budoucnosti – a tím je internetová televize ve vašem obýváku.

Nejnovějším příkladem vyslyšení tužeb a přání fanoušků je dlouho očekávaný revival seriálu Gilmorova děvčata. Slavná dívčí jízda plná popkulturních referencí, rychlých a vtipných dialogů, odehrávající se v groteskním městečku Stars Hollow, plném barvitých charakterů, ukončila svou pouť televizními obrazovkami v roce 2007. Velké seriály ovšem často nejsou zapomenuty i téměř dekádu po svém konci a tak bylo k velkému nadšení rozhodnuto, že se Lorelai (Lauren Graham) a Rory (Alexis Bledel) vrátí na televizní obrazovky v podobě čtyřdílné minisérie letos 25. listopadu pod názvem Gilmore Girls: A year in the life. Každá ze čtveřice 90 minutových episod (Winter, Spring, Summer a Fall) bude pokrývat jedno roční období v životě městečka Stars Hollow.

Tímto ovšem výčet dobrých zpráv nekončí. Všechny pravověrné fanoušky můžeme ubezpečit, že se vrátí prakticky celé osazenstvo původního seriálu, s výjimkou nedávno zesnulého Edwarda Herrmanna, který ztvárnil otce Lorelai. Svou cestu zpátky nakonec našla i Melissa McCarthy (Sookie), nad jejíž účastí visel otazník. Pozice za psacím stolečkem nemohla být svěřena nikomu jinému, než Amy Sherman-Palladino, jejíž nezaměnitelný tvůrčí rukopis se výraznou měrou podílel na úspěchu celého seriálu. Značná část fanoušků byla nespokojená s tím, jak dopadla poslední série seriálu, na které se Sherman-Palladino nepodílela, takže teď má původní autorka možnost konec seriálu „přepsat“ podle svých představ. Do listopadu je ještě spousta času, tak si zatím vychutnejte první oficiální promo, ohlašující návrat našich děvčat na scénu.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest