American Pastoral: Otcem unesené teroristky v prvním traileru

American Pastoral: Otcem unesené teroristky v prvním traileru | Fandíme filmu
Ewan McGregor představuje svou režisérskou prvotinu, natočenou dle předlohy Philipa Rotha a vypadá to zatraceně tíživě a působivě.

Ve filmovém průmyslu je běžným jevem, že řada herců začíná svou kariéru před kamerou, ale postupem času je profesionální zvědavost a kreativní ambice dovedou za psací nebo režisérskou stoličku. Dalším slavným jménem, které rozšíří jejich řady, je Ewan McGregor, který poprvé okusí, co obnáší  režisérské povinnosti, ve snímku American Pastoral, který je inspirován stejnojmennou knížkou amerického spisovatele Philipa Rotha.

Román, který obdržel prestižní Pulitzerovu cenu, sleduje osudy Seymora Levova (Ewan McGregor), kdysi slavného středoškolského atleta a jeho rodiny během politických a sociálních bouří v 60. letech minulého století. Jejich zdánlivě idylický život se otřese v samotných základech, když se svou manželkou (Jennifer Connelly) zjistí, že jejich hýčkaná dcera Merry (Dakota Fanning) zmizela za záhadných okolností a zároveň se u jejich dveří objeví policie, která ji podezírá z účasti na bombovém atentátu. Hlava rodiny se po šokujícím zjištění rozhodne, že udělá všechno proto, aby vypátral svou dceru a přišel celé věci na kloub. Je ale připraven na šokující odhalení, které se skrývá pod povrchem mnohem složitější a komplikovanější aféry, než se zpočátku zdálo?

Dole se můžete podívat na působivý trailer, který rozhodně nevypadá jako práce režisérského nováčka. Ewan McGregor skvěle navozuje atmosféru politického thrilleru, který pracuje s jednotlivými postavami jako s loutkami v mnohem větší hře. Doufejme, že Ewan tuhle vysokou hru ustojí a že o něm ještě uslyšíme v přicházející oscarové sezóně, které nahrává i říjnová premiéra ve Spojených Státech. U nás a na Slovensku lze snímek čekat opět nejdříve ze začátku příštího roku.

Americká idyla

21.10.2016 | USA, Hong Kong
Drama
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest