Do kdy má Marvel naplánovanou svou budoucnost

Do kdy má Marvel naplánovanou svou budoucnost | Fandíme filmu
A co už je teď ochotný o ní prozradit. Počítá ta budoucnost také s Inhumans?

Krátkodobá vyhlídka je u Marvelu naprosto jasná. V roce 2019 uvidíme (pod nějakým jiným názvem) Avengers: Infinity War II, kde vyvrcholí naprosto všechny dosavadní snahy 13 let starého vesmíru. Spojí se pozemští hrdinové, vesmírní hrdinové a materiální svět se (skrze Doctora Strange) potká s tím duchovním a různými dalšími dimenzemi. To vše bude kulminovat v gigantické bitvě s polobohem Thanosem, po které se svět Marvelu zřejmě dočká zásadních změn.

Co se po Infinity War II stane? To samozřejmě zatím Marvel neprozradí přesně, ale šéf studia Kevin Feige připustil alespoň to, že v tuhle chvíli je vše pevně naplánované do roku 20202021 – studio vždycky myslí zhruba pět let dopředu. Do roku 2025 existuje alespoň určitá hrubá představa. Faige rozhodně pořád v záloze má úplně nové postavy, které by chtěl divákům předvést ve čtvrté Fázi Marvel Universe v samostatných filmech, i když je podle něj docela dobře možné, že ty postavy budou poprvé představeny už v některém z následujících filmů Fáze 3.

Feige dále mluvil o tom, že stejně jako v komiksech se soupiska týmu Avengers ve filmech postupně vyvíjí, jak už jsme ostatně zažili na vlastní kůži. Jednoho dne ale zažijeme takový tým Avengers, ve kterém nebude ani jeden z jeho původních členů. Ta doba je pořád ještě daleko, ale blíží se. Feige však dodává, že stejně jako v komiksech můžou hrdinové na čas zmizet, neznamená to však, že se zase jednou neobjeví.

Koho konkrétně můžeme po Infinity War očekávat? Feige uvedl, že jedním z filmů uvedených do roku 2021 budou rozhodně Inhumans. Sice byli odloženi, ale pořád se s nimi počítá. Kdo bude další? To už je na vašich tipech. Zcela určitě můžeme počítat s tím, že uvidíme další filmy s hrdiny, kteří mají ve třetí fázi svoji první sólovku. Pokud budou mít divácký úspěch, dvojek se dočkají Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel nebo samozřejmě Spider-Man. Další filmy nejsou vyloučené se Strážci Galaxie nebo Ant-Manem. Ale co ti zmiňovaní dosud nepředstavení hrdinové? Koho myslíte, že nám Marvel naservíruje?

V tuhle chvíli má studio po Infinity War rezervované termíny 1.5. 2020, 10.7. 2020 a 6.11. 2020.

Zdroje: Coming Soon, My Magic, ComicBook.com,

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest