Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech

Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ben Affleck se definitivně veřejnosti představil jako režiséř příštího Batmana. Co on a jeho režisérští kolegové řekli o svých chystaných filmech?

Už před notnou dobou řekl šéf Warneru, že příští sólový film s Batmanem natočí Ben Affleck. Teď to však bylo definitivně zpečetěno, když Affleck vystoupil na Comic-Conu na pódium společně s Davidem Ayerem (Suicide Squad), Patty Jenkins (Wonder Woman), Zackem Snyderem (Justice League), Rickem Famuyiwou (The Flash) a Jamesem Wanem (Aquaman). Během této části prezentace Warner pustil jediné video, jež následně nezveřejnil online, ve kterém byly útržky z několika různých filmů (možná pár nových záběrů ze Suicide Squad) a krátké rozhovory s jednotlivými herci a tvůrci, kteří si pochvalovali, jak je báječné, být součástí světa DC.

Každý režisér pak následně přidal nějakou kratičkou frázi o svém projektu. Famuyiwa působil jako skutečný geek, který je nadšený z toho, že můžete točit Flashe. Affleck o Batmanovi řekl, že to je jedna z největších dramatických figur americké kultury a přirovnal svůj chystaný film k přípravě klasické divadelní hry. Tu už také režírovalo mnoho tvůrců před vámi, ale publikum je stejně zvědavé, jaké bude to vaše pojetí. James Wan potom dodal, že v Aquamanovi můžeme čekat alespoň kousek jeho hororového cítění. Affleck po skončení panelu na svém twitteru zveřejnil Batmanovo logo a v galerii najdete také Aquamanovo logo a variace emblému DC, který se s každým filmem maličko mění. 

Galerie: 4

Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech | Fandíme filmu Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech | Fandíme filmu Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech | Fandíme filmu Batman: Affleck potvrzen a další DC režiséři o svých filmech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest