The Fall: Spielbergovo studio chystá mimozemskou invazi

The Fall: Spielbergovo studio chystá mimozemskou invazi | Fandíme filmu
Rodičovský pár se pustí do záchrany dětí, rozvodu a mimozemské invazi navzdory.

Když se řekne Steven Spielberg a mimozemšťané, tak to prostě ladí. Nejde o synonymum, ale o vztah, ve kterém je Spielberg tím, kdo několikrát rozšířil hranice žánru s mimozemskou tématikou. A i když se zrovna nechystá sám nějaký takový film režírovat, tak alespoň nezahálí jeho společnost Amblin Partners. Té se podařilo před několika málo dny dostat k thrilleru The Fall, na kterém momentálně pilně pracuje.

Tento snímek bude pojednávat o právě rozvedeném páru, který uprostřed invaze z vesmíru putuje pěšky z Atlanty na předměstí. A to s cílem zachránit své děti, které tam jsou samy doma. Ačkoliv to může znít okoukaně, tak se jedná o scénář, který napsal Pete Bridges. Ten se dostal do středu pozornosti, když se umístil na Black listu (výročním seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů) se svým dílem Resurface. Resurface je příběh typově podobný Marťanovi Ridleyho Scotta, který se odehrává na dně Mariánského příkopu.

Je tedy patrné, že Bridges by mohl skrývat slušný potenciál. A ve spojení se Spielbergovou společností Amblin by to mohlo nabrat i nějakou tu kvalitu na velkém plátně. Produkovat bude Adam Kolbrenner, který stál například za dobře přijatým Zmizením s Hugh Jackmanem a Jakem Gyllenhaalem. Datum uvedení do kin není zatím známo.

Co myslíte, dostaneme novou verzi Války světů (na titulce) nebo s dobrým obsazením můžeme čekat solidní osobní drama?

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest