Devátý život Louise Draxe: Jamie Dornan šetří podezřelou nehodu

Devátý život Louise Draxe: Jamie Dornan šetří podezřelou nehodu | Fandíme filmu
Pan Grey tentokrát netrpí vlastními démony, ale pokouší se rozklíčovat záhadný pád z útesu malého chlapce. Hranice mezi realitou a fantazií se začínají stírat. Podívejte se na trailer.

Podruhé ve velmi krátké době dorazil na festival do Karlových Varů Jamie Dornan. Irský herec si získal přízeň a pozornost diváků napříč kontinenty svou rolí v jednom z nejdiskutovanějších snímků poslední doby: Padesát odstínů šedi. Letos zahajoval jednu z největších tuzemských kulturních akcí celosvětovou premiérou svého válečného dramatu Anthropoid, který pojednává o pražském atentátu na Reinharda Heydricha z roku 1942. O tom, že nedostatkem práce rozhodně netrpí, svědčí i jeho nadcházející kanadský thriller Devátý život Louise Draxe, jehož premiéra nám už klepe na dveře.

Sny versus realita. Jakým způsobem se promítají lidské fantasie, naše touhy a obavy do skutečnosti. Dělící čáru mezi sny a realitu se pokusí načrtnout ambiciózní psycholog Allen Pascal (Jamie Dornan), který je povolán k případu malého chlapce Louise Draxe, který jako zázrakem přežil pád z útesu. Zatímco mladý Louise je v kómatu, Dr. Pascall se čím dál hlouběji ponořuje do nebezpečných svodů podezřelého případu, kde každá nová skutečnost vrhá nový stín pochybností na oficiální verzi událostí. Oba chlapcovi rodiče Aaron Paul (Breaking Bad) a Sarah Gadon (Cosmopolis) hrají od začátku stínovou hru a mladému psychologovi nezbývá nic jiného, pokud chce přijít záhadě na kloub, než se spolehnout na vlastní úsudek. Nicméně cena za pravdu bude možná vyšší, než se původně zdálo. Bude Allen ochoten riskovat vše, včetně vlastního zdraví, aby chlapci pomohl?

Snímek na motivy stejnojmenného bestselleru z pera Liz Jensen dorazí do českých kin 20. října. Celosvětová premiéra je pak naplánována o měsíc dříve. Na režisérskou stoličku usedl Alexandre Aja (Rohy). Dole se můžete podívat na první oficiální trailer, ze kterého doslova dýchá tajemná atmosféra a plíživí pocit velkého tajemství za oponou. Doufejme, že se snímek Devátý život Louise Draxe neutopí ve vlastní příběhové složitosti a že nás čeká výjimečný zážitek.

Devátý život Louise Draxe

01.09.2016 | USA, Velká Británie, Kanada
Fantasy, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest