Batman v Superman rozšířený: Reakce, trailer, 10 minut

Batman v Superman rozšířený: Reakce, trailer, 10 minut | Fandíme filmu
Podívejte se na prvních deset minut BvS a na nový trailer na rozšířenou verzi filmu. A jaké jsou reakce?

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti dorazil v tzv. Ultimate sestřihu za mořem na VOD a Warner jej také na jeden den uvedl do kin. Tak či tak známe reakce zahraničních novinářů, kteří novou verzi snímku viděli.

Novináři vesměs potvrzují, co uváděl sám režisér Zack Snyder v rozhovorech. Tohle je jediná skutečná podoba BvS. Do kin šel jakýsi sestříhaný patvar, protože se studio bálo uvést tříhodinový supehrdinský film, ve kterém je navíc poměr akce a dramatu spíš na straně dramatu. To neznamená, že by byl film najednou dokonalý.

Pořád je v něm „Martha“, pořád spousta problémů vznikne jen proto, že si Batman se Supermanem pořádně nepopovídají, pořád jsou tu nelogičnosti, jako když Lois Lane přesně ví, co dělat s kryptonitovým kopím. A stejně tak nezmizely scény, které uvozují budoucnost, ale s aktuálním příběhem nemají mnoho společného. A pořád platí i to, že by zřejmě fungovalo mnohem lépe, kdyby nejprve vzniklo několik samostatných filmů, a když by se následně hrdinové setkali, nebylo by potřeba horečnatě představovat všechno naráz a místo toho by bylo možné čerpat ze skutečností ustanovených v dosavadních snímcích.

Na druhou stranu film podle všeho mnohem lépe plyne, jednotlivé scény mají lepší návaznost, konečně dává smysl, proč by měli být vlastně lidé naštvaní na Supermana a Luthorův plán je prokreslený. Posílený je úvod v Africe i některé akční scény, ze kterých musely v kinech zmizet násilné momenty.

Pokud si chcete na vlastní kůži zkusit, nakolik je původní sestřih filmu lepší, než ten krácený, který jsme viděli v kinech, můžete tak legitimně učinit v našich obchodech od 20.7. Přikládáme poslední trailer na prodlouženou verzi snímku a úvodní desetiminutovku.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest