Transformers 5: O čem bude film pojednávat

Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Transformers se spojí s artušovskými legendami. K tomu nejnovější fotky z natáčení.

O Transformers: Poslední rytíř jsme zatím měli jen kusé informace. Víme o několika postavách, které se určitě vrátí a známe několik lokací, na kterých se bude natáčet. To je všechno. Nápravu se rozhodl zjednat server Joblo, který kontaktoval své interní zdroje v produkci či studiu a zjistil následující:

Posledním rytíři Optimus Prime najde Cybertron, rodnou planetu robotů, která je teď mrtvá, a zjistí, že je za její zánik zodpovědný. Přijde na to, jak přivést Cybertron zpátky k životu, ale potřebovat k tomu bude mocný artefakt, který se ukrývá na Zemi. Artefakt je nějakým způsobem spojený s kouzelníkem Merlinem z Artušovských legend, přičemž redaktor Jobla spekuluje o tom, jestli náhodou nepůjde o meč Excalibur, když už má film meč ve znaku. Do našich dějin už Transformeři různým způsobem zasahovali a je pravda, že část filmu se má točit v Británii.

Ve filmu by měli být také Transformeři „anglického původu“, u kterých je dost pravděpodobné, že jednoho z nich namluví Anthony Hopkins. Jeden robot s britským přízvukem, se má jmenovat Cogman a měnit se na Aston Martin, jeden je označovaný jako The Creator, tedy Stvořitel. Stvořitele jsme mohli zahlédnout už v Ttransfomrers 4 a více jsme o nich psali ve starším článku. Posledním nováčkem, o kterém Joblo mluví je Squeaks, Transformer, který se mění na Vespu.

Z Autobotů se mají vrátit Hound (toho už jsme viděli na fotkách z natáčení), Crosshairs, Drift a Bumblebee (taktéž byl na fotkách), který bude mít v Optimově nepřítomnosti vůdcovskou roli. Autoboti se usadili na Zemi, v Jižní Dakotě. Vedle nich se mají vrátit ještě Dinoboti, které doplní „mini-dinoboti“ a Megatron ve své plné formě.

Dolů do galerie přidáváme nejnovější fotky z natáčení, přičemž fanoušci spekulují o tom, že náklaďák plný harampádí by mohl být Wreck-Gar, vůdce robotických pirátů z vesmíru.

Transformers: Poslední rytíř režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel. Dále hrají Anthony Hopkins a Josh Duhamel. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

TFW 2005 I, II, Joblo

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu Transformers 5: O čem bude film pojednávat | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest