The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu

The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Asa Butterfield se chce setkat s jedinou kamarádkou a najít svého otce. Ovšem je tu jeden problém. On bydlí na Marsu a oni na Zemi. Přehrajte si první trailer.

V tomto meziplanetárním dobrodružství se raketoplán vydává na první misi kolonizovat Mars. Po vzletu se ovšem přijde na to, že jedna členka posádky je těhotná. Krátce po přistání zemře při komplikovaném porodu prvního člověka narozeného na rudé planetě, aniž by se vědělo, kdo je jeho otcem. Takhle začal mimořádný život Gardnera Elliota. Šestnáctiletý, zvědavý a inteligentní chlapec, se za svůj pobyt doposud setkal pouze se čtrnácti lidmi. Při pátrání po svém otci a učení se o modré planetě, kterou nikdy nepoznal, se Gardner spřátelí online s inteligentní dívkou z Colorada, jež si říká Tulsa. Nakonec dostane šanci přiletět na Zemi a zažít všechny zázračné věci, o kterých jenom četl. Když ale vědci zjistí, že Gardnerovy orgány nejsou zvyklé na zemskou atmosféru, začíná pro něj závod s časem a společně s Tulsou se pokusí najít jeho otce a odhalit tak, kde je jeho místo ve vesmíru.

Hlavní roli mladíka Gardnera ve sci-fi dramatu The Space Between Us ztělesnil Asa Butterfield (Enderova hra, Hugo), dívku Tulsu si zahrála Britt Robertson (Země zítřka). Vedlejší role si rozebrali Gary Oldman, Carla Gugino (San Andreas) nebo BD Wong (Jurský park, Jurský svět). Snímek natočil Peter Chelsom, který je sice podepsán pod omylem Hannah Montana, ale má za sebou třeba příjemnou romanťárnu Láska na stopě či komediální drama Hector and the Search From Happines se Simonem Peggem. Scénář napsal Allan Loeb, jenž se podílel na Rock of Ages, Wall Street: Peníze nikdy nespí, Oko bere. Americká premiéra je stanovena na 19.8., tak třeba se jednou dočkáme i my.

Zdroj: Collide

Vesmír mezi námi

03.02.2017 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Romantický
Info o filmu

Galerie: 6

The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu The Space Between Us: Asa Butterfield je dítě Marsu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest