Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje

Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Už ve čtvrtek se do slovenských kin podívá romance, ve které Captain America sám sebe režíruje v roli sympatického trumpetisty. Seznamte se, podívejte se na trailery a fotky.

Herce Chrise Evanse jsme už měli možnost vidět ve slušné řádce filmů. Někdo si možná vzpomene na jeho role ve Scottu Pilgrimovi nebo Fantastické čtyřce z roku 2005, dnes je ale jeho jméno pevně spjato s postavou Kapitána Ameriky z Avengerů. Od Marvelu a superhrdinů si Evans rozhodl dát před dvěma lety na chvíli pauzu a zároveň vyzkoušet něco nového. V romantické komedii Noc v New Yorku (Before We Go) totiž hraje nejenom hlavního hrdinu, ale sám se i zhostil režie. Scénář mu sepsala čtveřice Chris Shafer (Playing It Cool, dokument Expedice Bismarck), Jen Smolka (krátkometrážní snímek The Good Cook), Paul Vicknair (Playing It Cool) a nejzkušenější Ronald Bass (Rain Man, Správná volba).

Na začátku příběhu jsme svědky toho, jak mladé a pohledné Brooke Dalton ujede noční vlak z New Yorku do Bostonu. Aby toho nebylo málo, ještě jí někdo následně ukradne všechny peníze. Naštěstí pro ni si jí všimne pouliční trumpetista Nick Vaughan a rozhodne se Brooke pomoct. Dvojice se i přes počáteční odtažitost blíže seznámí a během celého večera mezi nimi prolítne jiskra a naleznou vzájemné sympatie. Nickovi ale nepřeje fakt, že Brooke má odjet prvním ranním vlakem do Bostonu, kde na ni čeká její manžel.

Evans k sobě do role Brooke obsadil Alice Eve (Star Trek: Do temnoty, Muži v černém 3). Film se po celou dobu soustředí hlavně na tyto dvě postavy, ale v menších rolích se ještě objeví například Emma Fitzpatrick (The Social Network, Vyměřený čas) a Mark Kassen (Vpich, jOBS).

V americký kinech byla Noc v New Yorku promítána od září minulého roku a dle dosavadních reakcí se jedná o nadprůměrnou, civilní  komedii s prvky dramatu, kterou táhne ústřední dvojice. Jako režijní debut se dle všeho Evansovi povedlo natočit sympatický a nadprůměrný snímek. Někdo by ale podobně laděných komedií mohl být přejeden, přeci jenom podobné téma už jsme párkrát viděli. Jak jste na tom jste s filmem vy, můžete vyrazit zjistit od 21.4. do slovenských kin. V Česku premiéra stanovená nebyla a nedá se s jasností říct, zda k nám snímek vůbec do kin doputuje. Zatím přikládáme na seznámení trailer a několik oficiálních ukázek.

Galerie: 8

Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu Noc v New Yorku: Kapitán Chris Evans režíruje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest