Kingsman 2: První plakát slibuje starou známou postavu

Kingsman 2: První plakát slibuje starou známou postavu | Fandíme filmu
Postav z prvního filmu se vrátí dokonce hned několik a obsazena byla také jedna nová.

Dlouho se mluvilo o tom, jestli se v Kingsman: The Golden Circle objeví Colin Firth. Postava v prvním díle zemřela a filmaři ji nechtěli v druhém díle vracet, pokud pro její obživnutí nenajdou nějaké skutečně dobré odůvodnění. Teď to vypadá, že jej našli. Nejprve Taron Egerton na svém Twitteru sdílel plakát, který si můžete prohlédnou dole v galerii. K plakátu připsal: „Zpráva od starého přítele“. A na plakátě se pod brýlemi Harryho Harta (Firth) ukrývá nápis: „Zprávy o mojí smrti značně přeháněly“. Reportér The Hollywood Reporteru potom u svých interních zdrojů v produkci definitivně potvrdil, že se Colin Firth skutečně vrátí. Teď je jen otázka, jestli je mu celý první plakát věnovaný proto, že bude mít ve filmu znovu výraznou úlohu anebo jej jen chtěli filmaři divákům oznámit jeho návrat (byť krátký) sami, dřív než to za ně udělá někdo jiný.

To ovšem není jediné zmrtvýchvstání, které nás čeká. Nedávno bylo potvrzeno také to, že se vrátí Edward Holcroft. Ten si v prvním filmu zahrál Charlieho, Eggsyho školního rivala. Také u něj se zdálo, že zemřel, tudíž opět budeme zvědaví, jak jeho návrat bude vysvětlen. Film přibral také posilu novou. Bude jí Pedro Pascal, známý z Hry o trůny nebo z Narcos. Jeho postava se má jmenovat Jack Daniels, ale nic bližšího o ní nevíme. Natáčení má začít později během letošního roku.

V hlavní roli se vrací Taron Egerton, režíruje opět Matthew Vaugn, který napsal scénář se svojí tradiční spoluautorkou, Jane Goldman. Do dvou nových rolí se předběžně počítá s Julianne Moore a Halle Berry. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 15.6. 2017.


Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest