Lights Out: Od teď se budete bát zhasnout doma světlo

Lights Out: Od teď se budete bát zhasnout doma světlo | Fandíme filmu
Režisér, který natočí Annabelle 2 představuje první ukázku na svůj celovečerní debut. Panenka by mohla být v dobrých rukách.

Horor Lights Out jsme zmínili v novince o Annabelle 2, ale když vyšel první trailer, bude lepší se na film podívat trošku blíž. Od producenta Jamese Wana přichází příběh o neznámé hrůze, která se skrývá v temnotě. Když Rebecca odešla z domova, pomyslela si, že nechala za sebou strach, který ji zužoval v dětství. Při vyrůstání si nikdy nebyla úplně jistá, co je opravdové a co ne, když se zhasla světla. Teď tu samou situaci zažívá i její malý bratr Martin, jemuž stejně jako jí hrozí nebezpečí. Děsivá postava s tajemným vztahem k jejich matce Sophii je tu zase. Čím znatelněji se snaží Rebecca odhalit pravdu, tak tím více už nemůže být pochyb o tom, že všechny jejich životy jsou v ohrožení, když se opět zhasnou světla.

Původem krátkometrážního snímku si všiml Hollywood, takže jednoho dne zazvonil ve Švédsku telefon jeho tvůrci, kterým je David F. Sandberg a nabídli mu smlouvu na celovečerní film. Scénář společně s ním napsal Eric Heisserer (Věc: Počátek, Nezvratný osud 5) a Wan poskytl novému kolegovi určitě nějakou tu malou radu. V hlavní roli Rebeccy se objevila Teresa Palmer (Warm Bodies, Čarodějův učeň) , dále hrají Billy Burke (sága Stmívání),  Alicia Vela-Baily (Interstelar, Špión), Gabriel Bateman (Annabelle) nebo Sandbergova manželka Lotta Losten, jež si zahrála i v jeho krátkých filmech. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 21.7..

Kraťas na mě udělal dojem v jeho provedené jednoduchosti a v ní právě spočívá síla. A první ukázka také nevypadá špatně. Ze ženské siluety, která neřekne ani slovo, jde ve tmě strach, takže při navýšení finančních prostředků to snad nedopadne blbě, protože potenciál tady rozhodně je.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest