DVD a Blu-ray: Marťan a další podzimní kusy

DVD a Blu-ray: Marťan a další podzimní kusy | Fandíme filmu
Marťan, Stážista, Purpurový vrch a Pan a jejich podání na domácím videu.

Během února se na DVD a Blu-ray trh postupně dostalo několik podzimních filmů, které buď v kinech hodně bodovaly a automaticky si tak žádají pozornost každého domácího sběratele, anebo byly v kinech z nějakého důvodu přehlížené, ale něco na nich je a určitě stojí za to jim dát šanci alespoň na domácím videu.

Marťana netřeba dlouze představovat. Film má Zlatý glóbu za jeden z nejlepších filmů loňského roku a také v našem redakčním žebříčku jsme optimistickou sci-fi s Mattem Damonem v hlavní roli neopomněli zmínit. U nás film vyšel na DVD, Blu-ray a Blu-ray 3D. Na Blu-ray je film v původním znění v mixu 7.1 a v českém dabing v mixu 5.1 a krom vlastního filmu dostanete zhruba hodinu bonusů. Ty vedle standardních nepovedených záběrů nabízejí také různé featuretty o psaní scénáře, castingu a tak podobně. 3D vydání obsahuje druhý disk s trojrozměrnou verzí filmu. DVD nabízí opět dabing i původní znění, oboje v mixu 5.1, a zhruba dvě třetiny z bonusů, které najdete na Blu-ray. Film si můžete zakoupit u našeho partnera DVD Premiéry.

Pan by si podle nás zasloužil poněkud příznivějšího přijetí, než se mu nakonec dostalo. Film nabízel sympatické hrdiny, hodně ujetý svět a několik vydařených akčních sekvencí. I v tomhle případě u nás vychází DVD, Blu-ray a Blu-ray 3D. Blu-ray nabízí původní znění v mixu Dolby Atmos a český dabing v mixu 5.1. K tomu ještě režisérův audiokomenátř a asi půlhodinu bonusů. 3D verze opět nabízí druhý disk s trojrozměrnou verzí filmu. Na DVD nechybí český dabing, ale bonusová výbava je o dost chudší. Chybí komentář a z krátkých filmů o filmu je na disku k dohledání pouze jeden. Film si můžete zakoupit u našeho partnera DVD Premiéry.

Purpurový vrch není horor, leč gotická romance. V jádru tedy stojí poněkud přímočarý romantický příběh, ale nechybí zajímavá atmosféra, kostýmy a obří kulisa strašidelného domu, který doslova krvácí. Film vychází na DVD a Blu-ray. Zvuk je v původním znění ve formátu DTS X a v českém v DTS 5.1. Disk nabízí komentář režiséra Guillerma del Tora a asi hodinu a čtvrt bonusů, mezi kterými nechybí vystřižené scény a krátké featuretty o přípravách jednotlivých aspektů filmu. Na DVD jsou český dabing i původní znění v mixu 5.1, z bonusů pouze vystřižené scény. Film si můžete zakoupit u našeho partnera DVD Premiéry.

Stážista je správně břitká komedie, ve které si Robert De Niro zahrál důchodce, který se ještě necítí na odpis a přijde mladým zobákům do začínající módní firmy ukázat, jak dělat svoji práci pořádně a nezvencnout se z toho. Na Blu-ray v tomhle případě hledejte jen původní dabing a české znění v mixu 5.1, bonusů je pouhá čtvrthodina, takže tady jde primárně o film. Na DVD je pak opět jak původní znění, tak dabing a z bonusů jeden jediný, asi čtyřminutový featurette. Film si můžete zakoupit u našeho partnera DVD Premiéry.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest