Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen

Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Ve filmu se mihne také Carla Gugino a venku jsou první předpovědi tržeb pro úvodní víkend promítání. Plus nejnovější obrázky a videa. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Doplňujeme, že Carla Gugino nebyla sice uvedená v Muži z oceli v titulcích, ale namluvila ve filmu hlas robotického zařízení zvaného Kelor. Můžeme nejspíš počítat s tím, že v Batman v Superman bude její role obdobného charakteru.

Původní článek 28.2.: Výraznou hrozbou, proti které se Batman se Supermanem v očekávaném „versus“ filmu postaví, je Doomsday. Obří monstrum bude samozřejmě složené především z jedniček a nul, ale pod nánosem digitálního make-upu se ukrývá člověk z masa a kostí. Monstrum stvoří Lex Luthor (Jesse Eisenberg) z DNA mrtvého generála Zoda a po některých komentářích jeho představitele Michaela Shannona se mohlo zdát, že by monstrum mohl rozpohybovat přímo on. Ve skutečnosti ale filmaři sáhli po někom levnějším. Doomsdaye ve filmu ztvárnil nepříliš známý avšak nesmírně pracovitý Robin Atkin Downes, který obvykle dabuje animované seriály nebo videohry, popřípadě se ve filmech a seriálech ukrývá pod nějakou maskou. Vidět jste jej mohli jako Mastera v seriálu The Strain, v animovaných Batmanech namluvil celou řadu postav a podobnou postavu jako je Doomsday namluvil pro změnu v seriálu Hulk and the Agents of S.M.A.S.H., kde Downes ztvárnil monstrum Abomination.

A pozor, své cameo ve filmu zdánlivě také odhalila Carla Gugino (Sin City, Watchmen), která během Q&A jednomu z fanoušků řekla, že pokud bude „pozorně poslouchat“, tak ji ve filmu „možná uslyší“. Je tedy možné, že Carla ve filmu namluvila nějaký počítač, nebo je třeba hlasem v nějaké vizi apod..

Objevily se také první odhady úvodních tržeb filmu. Kasovní analytici takto s předstihem odhadují, že by se film měl během úvodního víkendu pohybovat někde mezi 100 a 140 miliony dolary, ale není zcela vyloučené ani to, že film zlomí březnový víkendový rekord, který drží první Hunger Games s částkou 152,5 milionu. Filmu bude prospívat to, že je nasazený během velikonočního víkendu, který ani nábožensky založené Američany od návštěvy kina obvykle nijak neodradí, ba naopak, den volna navíc návštěvnosti kin prospívá. Spíš k nižší cifře se kloní ti analytici, které poněkud znepokojilo oznámení, že film bude vydaný na DVD také v necenzurované verzi – jako by se studio snažilo už teď horečnatě zahojit, kde to jenom půjde. Na druhou stranu, od oznámení eRkové verze filmu zájem o Batman v Superman na sociálních sítích výrazně vzrostl, takže pokud se podaří divácký zájem udržet, mohou se úvodní tržby naopak pohybovat někde u horní hranice.

Dále doplňujeme několik nejnovějších videí, novou fotku, pár stránek z prequelového komiksu a alternativní filmové obálky komiksů, které vycházejí zhruba v době, kdy jde Batman v Superman do kin.  

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroje: Oficiální Facebook, Yahoo, CBM, Deadline, Robin A. Downes, Carla Gugino

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 15

Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu Batman v Superman: Představitel Doomsdaye odhalen | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest