Alenka v říši divů: Za zrcadlem: Valentýnské spoty, nový plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem: Valentýnské spoty, nový plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Co je ideální valentýnský dárek? Samozřejmě maličký kat na klíček, co jiného! Aneb Alenka oslavuje lásku.

Po včerejším svátku zamilovaných je tady ještě jedna „valentýnská“ novinka. Tentokrát jsou to dva spoty k Alence v říši divů: Za zrcadlem. Upoutávky opět především díky střihu vykreslují film jako docela svižnou, excentrickou jednohubku, tak třeba se „dvojka“ nakonec od kritiků dočká vřelejšího přijetí, než jednička. Spoty doplňujeme ještě obrázkem a plakátem, který se objevil i v pohyblivé podobě. Dnes v rámci předávání cen Grammy má mít Alenka silné zastoupení, tak se necháme překvapit, jestli půjde pouze o další spot nebo nějaké masitější video.

Don’t be late. Tonight is a very important date! 󾆞🏼❤️󾠅󾇒󾆫🏻Go #ThroughTheLookingGlass tonight during Music’s Biggest Night.

Zveřejnil(a) Disney Alice dne 15. únor 2016

Alenka Kingsleigh (Mia Wasikowska) několik posledních let kráčela ve šlépějích svého otce a plavila se po moři. Po návratu do Londýna najde kouzelné zrcadlo a vrátí se do fantastické Říše divů. Tam znovu potká své kamarády Bílého králíka (Michael Sheen), housenku Abosolema (Alan Rickman), kocoura Šklíbu (Stephen Fry) a potrhlého Kloboučníka (Johnny Depp). Ten ale není tak docela sám sebou. Ztratil svoji „svoucnost“, a tak Bílá královna (Anne Hathaway) posílá Alenku pro Chronosféru, kovovou kouli z Velkých hodin, která pohání veškerý čas. Alenka cestuje v čase do minulosti a potkává se v různých dobách se svými starými přáteli i nepřáteli. Podaří se jí zachránit Kloboučníka dřív, než čas vyprší?

Na motivy pohádek Lewise Carolla scénář snímku Alenka v říši divů: Za zrcadlem (Alice Through the Looking Glass) napsala Linda Woolverton. Režíruje James Bobin. Z herců se vrací ještě Helena Bonham Carter jako Srdcová královna a Timothy Spall jako ohař Bayard. Dále hrají Rhys Ifans jako Kloboučníkův otec Zanik a Sacha Baron Cohen jako Čas, zvláštní stvoření, které je napůl člověk a napůl stroj. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 26.5. 2016. 

Galerie: 2

Alenka v říši divů: Za zrcadlem: Valentýnské spoty, nový plakát | Fandíme filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem: Valentýnské spoty, nový plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest