Zootropolis: Město zvířat: Valentýnský spot a nejnovější klipy

Zootropolis: Město zvířat: Valentýnský spot a nejnovější klipy | Fandíme filmu
Disney
Dosavadní recenze jsou pozitivní.

Zootropolis viděli první novináři a chválí je jako chytrou satiru o předsudcích, soužití a toleranci. Nejmenší si užijí množství zvířátek, starší spoustu popkulturních odkazů a rodiče potom třeba hrátky se zákonitostmi noirových kriminálek. Snad se tedy máme na co těšit. Přikládáme aktuální valentinský spot a sbírku klipů, ve kterých se můžete podívat, jak ve filmu fungují jednotlivé kompletní scény. Další upoutávky a obrázky najdete ve starší novince.

Zootropolis: Město zvířat (Zootopia), nám představuje utopickou zvířecí metropoli. Žijí v ní v míru vedle sebe zvířata všech druhů a velikostí. Na tento klid má za úkol dohlížet policejní sbor, jehož novou posilou se stala Judy Hopková. Ta ale brzo zjišťuje, že její nová práce nebude nic lehkého – u policie slouží totiž hlavně velká zvířata a ona, jako samička králíka, má velký problém se prosadit. Když tedy ve městě začne docházet k útokům divokých zvířat,  rozhodne se je na vlastní pěst vyšetřovat a dokázat ostatním, že i králici mohou sloužit u policie. Na vyšetřování má pouze 48 hodin a tak chtě nechtě přijme pomoc lišáka Nicka Wilda, což je pro králíka ten nejméně pravděpodobný spojenec.

Režírovali Byron Howard a Rich Moore. Scénář sepsali Jared Bush, který také pomáhal s režií, a Phil Johnston. O původní dabing se podělili Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Jenny Slate, Alan Tudyk, J.K. Simmons nebo zpěvačka Shakira. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 3. 3. 2016.

Zootropolis: Město zvířat

04.03.2016 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest