Amazing Spider-Man: Kdy uvidíme další trailer?

Amazing Spider-Man: Kdy uvidíme další trailer? | Fandíme filmu
Navíc další podrobnosti o příběhu a nová fotka.

Poslední dobou se k novému Spider-Manovi objevuje spousta obrázků, ale co další trailer? Podle slov režiséra Marca Webba, se ho dočkáme někdy v průběhu února. Potvrdil to v rozhovoru pro server Collider. Ale Webb nebyl jediný, kdo se o filmu v nedávné době rozpovídal. Na tiskové konferenci v Japonsku (zhruba hodinové video si můžete pustit na konci článku) před novináře přestoupil producenti Avi Arad a Matthew Tolmach, doprovození Emmou Stone a Andrew Garfieldem a kromě již známých faktů prozradili také pár nových zajímavostí:

V jádru příběhu bude stát otázka, co dělá člověka člověkem a co určuje jeho osud. Pro Petra bude hodně osudové setkání s Gwen Stacey, která v komiksech byla jeho pravou láskou dlouho před tím, než vůbec poznal Mary Jane. Postava Gwen nebude mít v žádném případě vůbec nic společného s Gwen, kterou ztvárnila Bryce Dallas Howard v Raimiho Spider-Manovi. Na otázku, zda můžeme čekat ve filmu podobně kultovní první polibek, jaký jsme viděli u Raimiho mezi Tobeym Maguirem a Kirsten Dunst, se Emma zdráhala odpovědět přímo, ale z jejího vykrucování se dá usuzovat, že podobnému polibku se dá vyrovnat jen stěží.

Gwen ale nebude ve filmu propojená jen s Petrem. Bude propojená také s doktorem Connorsem, který ve snímku bude figurovat jako záporák v té nejlepší spider-manovské tradici. Než se z něj stane obávaný Lizard a pustí se do křížku s Pavoučím mužem, bude to Petrův mentor a zároveň jediný člověk, který ví, co se stalo Petrovu ztracenému otci. Bojovat s někým takhle blízkým a důležitým na život a na smrt nebude hračka. Pak bylo ještě jednou zdůrazněno, jak je důležité, že se Marc Webb snaží pokud možno co nejvíc obejít bez digitálních triků a hodně spoléhá na kaskadéry a to je z konference zhruba vše podstatné. Nový obrázek v galerii pochází z magazínu EW.

 

Amazing Spider-Man: Japonská tisková konference

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest