Midnight Special: První trailer na zajímavou sci-fi

Midnight Special: První trailer na zajímavou sci-fi | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Po Bahně z Mississippi nebo Take Shelter režisér a scenárista Jeff Nichols ve svém nejnovějším filmu prvně vstupuje do vědecko-fantastických vod.

Jeff Nichols se po svém tři roky starém Bahně z Mississipi vrátil znovu za kameru. Samozřejmě nebude nouze o drama, ale na své by si mohli přijít i fanoušci sci-fi žánru. Příběh snímku Midnight Special pojednává o americké rodině, a chlapci Altonovi, u něhož se projevily zvláštní schopnosti. Když se o výjimečném hochovi dozví celý svět, stane se ihned středem zájmu nejen vlády, ale i náboženských fanatiků. Nakonec Altonův otec riskuje všechno, aby svého syna ochránil a pomohl mu naplnit  jeho osud, který by mohl změnit svět navždy.

Stejně jako u všech starších filmů, si scénář napsal Nichols sám a do role otce obsadil Michaela Shannona (Muž z oceli), který s režisérem spolupracoval už na Take Shelter a Příbězích zbraní. V dalších rolích hrají Kirsten Dunst (Spider-Man 1-3), Jaeden Lieberher (Aloha), Adam Driver (Star Wars: Síla se probouzí), Joel Edgerton (Warrior) a Sam Shepard (Stealth - Přísně tajná mise). Americká premiéra se koná 18. 3  2016.

Tvůrce tvrdí, že při natáčení se nechal inspirovat snímky z dětství, kterými byli hlavně Starman od Johna Carpentera a E.T. - Mimozemšťan od Stevena Spielberga. A jak sami můžete posoudit z první upoutávky, je to znát.

Zdroje: EW, Collider

Galerie: 2

Midnight Special: První trailer na zajímavou sci-fi | Fandíme filmu Midnight Special: První trailer na zajímavou sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest