Ant-Man: Co nabídne DVD a Blu-ray

Ant-Man: Co nabídne DVD a Blu-ray | Fandíme filmu
Seznamte se s balením Ant-Mana na Blu-ray a ochutnejte jednotlivé bonusy už dnes.

Ant-Man si před premiérou prošel mnoha potížemi a důvěra v nejmenší film od Marvelu nebyla velká. Nakonec jej ale divácký zájem v pokladnách kin přehoupl přes půl miliardy dolarů a recenze byly převážně pozitivní. Komiksová komedie tedy zcela jistě nebude chybět pod nejedním vánočním stromečkem.

Snímek u nás vychází na DVD, Blu-ra, 3D Blu-ray a na 3D Blu-ray ve Steel Booku. Vedle původního znění nabídnou disky také český dabing a vedle vlastního filmu najdeme v balení audio komentář režiséra Peytona Reeda a představitele hlavní role, Paula Rudda, stejně jako zhruba 40 minut bonusů. Mezi ty se řadí sestřih vtipných momentů z natáčení, vystřižené a prodloužené scény a několik krátkých dokumentíků. Konkrétně budou k vidění klasický film o filmu, featurette o natáčení miniaturního světa a několik útržků z fiktivního zpravodajství.

Tak trochu zamrzí nepřítomnost upoutávky na některou z příštích marvelovek, které studio často na své disky přikládá. A opravdu hodně zamrzí chybějící Marvel One-Shot. Ty se sice na Blu-raých s marvelovkami neobjevují už delší dobu, avšak filmaři slibovali, že na disku chtějí uvést kompletně vystřižený úvod filmu, ve kterém se mladý Hank Pym (Michael Douglas) vydává jako Ant-Man na špionážní misi do Panamy. Možná se tahle sekvence ukrývá pod vystřiženou scénou označenou jako „Historie Ant-Mana“, nicméně z toho, jak o ní filmaři doposud mluvili, se zdálo, že by měla mít víc než jen minutu a 19 vteřin. Ale třeba se špionážního dobrodružství Hanka Pyma dočkáme někdy v budoucnosti.

Ant-Man u nás vychází 2.12.. Přikládáme Blu-ray trailer a několik ochutnávek z bonusů: 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest