Aliance: Filmový svět je větší a větší v novém traileru

Aliance: Filmový svět je větší a větší v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zdmi Chicaga svět Divergence ani zdaleka nekončí a upoutávka na třetí část série odhaluje, co se ukrývá za nimi.

Jak už asi víte, závěrečná kniha série Divergence byla (podobně jako se tomu děje v případě většiny populárních fantastických sérií pro mládež) rozdělena v kinech na dvě poloviny. Ta první si podrží knižní název Aliance (Allegiant) a aktuálně se představuje s novou upoutávkou. Ta odhaluje, že se Tris (Shailene Woodley) vydává s týmem průzkumníků za hranice Chicaga a zjišťuje, že celý svět je v rozvalinách a toxicky zamořený. Chicago bylo jakousi obří Petriho miskou, kde se vyspělá společnost vně zdi snažila najít způsob, jak svět vyčistit. Tris a její společníci byli sledováni jako nějaká reality show a vně Chicaga je čeká vřelé přivítání. Nicméně to vypadá, že experiment s Trisiným rodným městem selhal a bude celý zlikvidován. Je na hrdince a jejích přátelích, aby tomu zamezila.

V upoutávce se ke slovu dostávají nové bojové technologie, dopravní prostředky i architektura. Série působí díl od dílu vizuálně rozmáchlejším dojmem a vypadá to, že i když se tentokrát adaptuje jen polovina knihy, děj by měl být docela nabitý. Přibyly další nové postavy, mezi kterými vyčnívají Jeff Daniels, nebezpečně mlčenlivý vůdce lidí vně Chicaga, a málo známá Nadia Hilker, která hází očkem po Čtyřce (Theo James). Z traileru to vypadá, že podobně jako Rezistence bude Aliance uhánět v slušném tempu, takže i ti, kteří ságu sledují jen napůl oka, by se mohli přes Alianci bez větších potíží prokousat až k závěrečnému Ascendentu, který celou sérii v roce 2017 uzavře.

Po událostech Rezistence se snaží Tris (Shailene Woodley) a Four (Theo James) dostat za zeď, která obklopuje Chicago. Poprvé v historii odejdou z jediného známého města a od rodiny. Jakmile se ale octnou na druhé straně, začínají se dozvídat zcela nové šokující pravdy. Dvojice se bude muset rozhodnout, komu důvěřovat, protože tady venku zuří nemilosrdný boj, který ohrožuje celé lidstvo. Aby přežilo, musí si Tris vybrat mezi odvahou, oddaností, obětí a láskou.

Dále hrají Naomi Watts, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Jeff Daniels a Nadia Hilker. Scénář napsali Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage, a Stephen Chbosky, podle knižní předlohy Veroniky Roth. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 17.3. 2016.

Série Divergence: Aliance

28.12.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu

Galerie: 3

Aliance: Filmový svět je větší a větší v novém traileru | Fandíme filmu Aliance: Filmový svět je větší a větší v novém traileru | Fandíme filmu Aliance: Filmový svět je větší a větší v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest