Triple 9: První trailer na ostrou kriminálku

Triple 9: První trailer na ostrou kriminálku | Fandíme filmu
Režisér gangsterské Země bez zákona nám servíruje necenzurovanou ukázku na surový policejní snímek "pro velký chlapy".

Prohnilých policajtů jsou ve filmech mraky. A v Triple 9 tomu nebude jinak. Parta zkorumpovaných poldů si myslí, že má všechno na háku. Jenže brzy se dostanou do těžkého průšvihu. Začne je vydírat ruská mafie, která po nich chce, aby vykradli banku. Ačkoliv se jim úkol zdá zpočátku nemožný, vymyslí plán, jak ho splnit. Na opačném konci města chtějí zastřelit svého nového kolegu a vyhlásí „kód 999“, což okamžitě vyšle všechnu policii na místo činu a oni budou mít na akci klid. 

Akční krimi-thriller s drsňáckou fazónou natočil John Hillcoat, režisér zodpovědný za Proposition, Cestu nebo tři roky starou Zemi bez zákonaPro zesílení kvalitního požitku pomohla řada známých hereckých jmen, kterými jsou Woody Harrelson, Casey Affleck, Anthony Mackie, Aaron Paul, Norman Reedus (seriál Živí mrtví, Blade 2), Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor, Teresa Palmer (Warm Bodies, remake Bod Zlomu) a Gal Gadot. Scénář napsal Matt Cook. Film stál necelých třicet milionů dolarů.

Americká premiéra je stanovena na 19. 2. 2016. Byla by ale škoda, kdyby se tenhle film nepodíval i do našich kin. Ostatně koukněte na trailer, který podle mě vypadá vážně dobře. Třeba mi dáte za pravdu. 



Zdroj: The Film Stag
e

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest