Tron 3: Je stále šance, že film uvidíme?

Tron 3: Je stále šance, že film uvidíme? | Fandíme filmu
Naděje umírá vždycky jako poslední. Představitel Sama Flynna věří, že možnost vrátit se mezi programy, tu pořád je. Jen to nebude asi brzy.

Zpráva, že Tron 3 se točit nebude fanoušky dozajista zabolela. Komu ovšem nechybí optimistická víra, že se ještě jednou podíváme do počítačového světa, je Garrett Hedlund. Ten tvrdí, že mu zatím nikdo neřekl, že by Tron 3 byl úplně mrtvý“ - Od vzniku Legacy, jsme věděli, že příběh bude pokračovat dál, jen musí být poctivý a vzrušující. Hedlund si zkrátka myslí, že pokud by scénář stál opravdu za to, Disney by k natáčení svolil.

Jenomže co si budeme povídat, ať už by byl nový námět sebelepší, tak tady spíš hraje roli to, že studio není pevně přesvědčené o komerčním potenciálu celé značky. Budoucnost Trona 3 je tak stále přinejmenším nejistá a Hedlund dokonce zavtipkoval, že kdyby náhodou třetí díl dělila od minulého podobná časová propast jako jedničku od dvojky, v níž Jeff Bridges omládl pomocí počítačových efektů, dostal by digitální facelifting pro změnu on.

Na adresu Trona se také dříve vyjádřil Bruce Boxleitner, který ve filmech hrál Alana Bradleyho a Trona. Tomu už došla trpělivost a s projektem nadále nechce mít nic společného. 

 Zdroje: Comicbook, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest