Skyfall: První video z natáčení nové Bondovky

Skyfall: První video z natáčení nové Bondovky | Fandíme filmu
Dále podrobnosti o příběhu a o účasti Daniela Craiga na příštích dílech.

Natáčení 23. Bondovky má momentálně novoroční pauzu, ale novinky se na nás přesto valí. Ze všeho nejdřív je tu video z aktualizovaných oficiálních stránek, ve kterém nám producent Michael G. Wilson slibuje doplňování stránek o další a další novinky, ale především v něm poprvé vidíme natáčení nového Bonda v pohybu (Už dříve jsme vám z natáčení přinesli fotografie). S největší pravděpodobností se jedná o natáčení úvodní titulkové sekvence. Video najdete na konci článku.

Podstatně zajímavější jsou ale detaily o příběhu. Doposud jsme věděli pouze tolik, kolik odhalovala synopse z oficiálního 007 twitteru: M pronásleduje její minulost a Bondova loajalita k ní je otřesena. MI6 se ocitne pod palbou a je na 007, aby hrozbu vystopoval a zničil, nehledě na to, jak vysokou osobní cenu bude třeba zaplatit. Teď renomovaný server AICN tvrdí, že ve hře bude spadlý špionážní satelit (což by odpovídalo názvu Skyfall), a snaha několika špionážních agentur satelit získat pro sebe. Zároveň však AICN tvrdí, že Ralph Fiennes bude ve filmu hrát záporáka, což si tak trochu protiřečí s dalšími zvěstmi:

Doposud jsme o Fiennesovi slyšeli jenom to, že by měl hrát „komplexní rozporuplnou postavu“. Sám Fiennes teď lehce zčeřil vody, když pro Daily Record prozradil, že bude hrát vládního agenta. To ale zdaleka není vše. Movieweb jde ještě dál a tvrdí, že Ralph by měl nahradit Judi Dench v roli M! Podle serveru je hrozba z minulosti ředitelky MI6 natolik nepříjemná, že musí odstoupit ze své funkce a připravit svého nástupce. Zní to jako čirá spekulace, Movieweb ale tvrdí, že je zdroj spolehlivý, tak uvidíme.

 

S Danielem Craigem na věčné časy

Na závěr pro vás máme pikantní drb z magazínu People. Producent Michael G. Wilson se nechal slyšet, že s Danielem Craigem se tak skvěle pracuje a ohlasy fanoušků jsou tak pozitivní, že by chtěl Craiga upsat k dalším pěti filmům! Dohromady by se tak jako James Bond objevil hned osmkrát, čímž by Daniel pokořil dosavadní rekord Rogera Moora, který příběhů agenta 007 natočil sedm. Zní to báječně, osobně považuji Craiga za nejlepšího Bonda vůbec, ale je tahle idea vůbec reálná? Craigovi je 43 let, a pokud by Bondovky točil tempem jeden díl za dva roky (častěji se nových dílů dočkáme jen stěží), bylo by mu při natáčení posledního filmu 53 let. Což není málo.

Můžete argumentovat, že Rogeru Moorovi bylo v době natáčení Vyhlídky na vraždu dokonce 57, jenže už byl také všem pro smích a navíc Craig představuje daleko fyzičtějšího 007, u kterého je podstatné uvěřit, že všechny ty náročné kousky nejsou jen pohádkou pro dospělé. A měl by vůbec talentovaný herec Craigova kalibru zájem o takový závazek? V nejbližších letech ho čekají také další dva díly Larssonova Milénia, a tak by mu na další role zbývalo času už jen pramálo. Skyfall má ale premiéru už na podzim, takže nejpozději do sečtení prvních tržeb se od producentů jistě dozvíme víc.

 

Skyfall: První video z natáčení

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest