Spectre: Čtyři Bond girls se představují

Spectre: Čtyři Bond girls se představují | Fandíme filmu
Už zítra se máme dočkat nového traileru. Zatím se pojďte seznámit s rolí Monicy Belluci a dalšími kráskami. Po dokončení Spectre Sam Mendes s Bondem skončí.

Režisér Sam Mendes dotočil bondovku Spectre a čeká jej několikaměsíční postprodukce. Už zítra bychom se snad ale měli dočkat nového traileru. Mendes zároveň o filmu prozradil, že je to skutečně jeho poslední rande s agentem 007. Režírovat bondovku podle něj není práce, ale dobrovolné přijetí nového životního stylu, který veškeré vaše ostatní aktivity automaticky odkládá na neurčito. Film je podle Mendese větší než Skyfall, tak snad se režisér ve své labutí písni patřičně vyřádil. Ještě než se dočkáme slíbené upoutávky, pojďte se seznámit s novými Bond girls, které představil magazín USA Today.

Madeleine Swann je doktorka a dcera vraha. Bonda potká na rakouské klinice, a i když se hádají, potřebují jeden druhého k vyřešení svých problémů. Postavu hraje Léa Seydoux (Mission: Impossible 4, Život Adele).

Romanticky se Bond zaplete s Luciou Sciarra. Vdova po mafiánského bossovi má informace, které Bond potřebuje, ale také mu věří, že ji uchrání před osudem, který potkal jejího zavražděného manžela. Hraje ji Monica Belluci (Zvrácený, Matrix: Reloaded), která žertem říká, že jí v životě všechno trvá. Dítě měla ve čtyřiceti, druhé v pětačtyřiceti a Bond girl grahe v padesáti.

O Estrelle nevíme mnoho, podle starších zpráv by se měla objevit snad jen v úvodní misi před titulky. Hraje ji Stephanie Sigman (Miss Bala).

Novou slečnu Moneypenny známe už ze Skyfall. Hraje ji Naomie Harris, podle které je role v letošním filmu rozsáhlejší a postava se častěji podívá do ostré akce. Bond a Eve si hluboce důvěřují.

Kryptická zpráva z jeho minulosti zavede Bonda na stopu skryté zločinné organizace. M bojuje s politickými tlaky, aby udržel tajnou službu naživu a Bond mezitím odkrývá další a další vrstvy klamu, aby odhalil strašlivou pravdu o organizaci SPECTRE. Dvacátou čtvrtou Bondovku točí Sam Mendes a napsali John Logan, Neil Purvis a John Wade, tým zodpovědný za Skyfall. V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Andrew Scott, David Bautista, Monica Bellucci, Léa Seydoux a Christoph Waltz. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 6.11. 2015.

Zdroje: BBC, Oficiální Twitter, USA Today, USA Today II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest