Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro

Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Současný Superman a jeden z minulých Batmanů stojí na opačných stranách železné opony. Podívejte se na nejnovější trailer.

Henry Cavill s určitou dávkou pravděpodobnosti bude už do konce své kariéry znám především jako Superman. O Armiem Hammerovi naopak málokdo ví, že měl hrát Batmana v celovečerní Justice League od George Millera, avšak doslova na poslední chvíli (všichni herci už odcestovali do Austrálie, kde zkoušeli kostýmy, četli společně scénář a chystali se natáčet) se rozpadlo financování a projekt byl odložen a následně zrušen. Guy Ritchie je známý pro Sbal prachy a vypadni či Sherlocka Holmese a oba dva herci evidentně některé jeho filmy viděli, protože svorně přiznávají, že role dvou znepřátelených agentů přijali právě kvůli režisérovi - Hammer dokonce ani nečetl scénář.

Jak už asi víte z našich starších novinek, ve filmu se podíváme do časů hluboké studené války, kdy spolu musí spolupracovat agent CIA (Cavill) a agent KGB (Hammer), kteří jedině společně mohou odvrátit jadernou krizi a totální destabilizaci křehké rovnováhy, která mezi východem a západem panovala. Z nového traileru čiší především Ritchieho uhlazený vizuální styl, ačkoliv filmaři slibují, že se máme těšit také na chemii mezi oběma hrdiny a mix humoru s vážnými momenty, podobně jako tomu bylo u zmiňovaného Holmese. Vedle upoutávky přidáváme také dolů do galerie sadu plakátů.

Krycí jméno U.N.C.L.E.: Druhý trailer s českými titulky

Film se odehrává v raných šedesátých letech minulého století, na vrcholu studené války a soustředí se na agenta Sola ze CIA a agenta Kuryakina z KGB. Ti jsou nuceni zapomenout na letité nepřátelství a vydat se na společnou misi, jejímž cílem je zastavit tajemnou mezinárodní kriminální organizaci, jež se snaží navýšit množství světových nukleárních zbraní a destabilizovat tak křehkou rovnováhu, která panuje. Jediným vodítkem je pro agenty dcera zmizelého německého vědce, který jim má pomoci do zločinecké organizace proniknout. Pokud mají zabránit celosvětové katastrofě, musí jej agenti najít co nejrychleji.

V hlavních rolích hrají Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris a Elizabeth Debicki. Režíroval Guy Ritchie. Česká premiéra je naplánována na 20.8. 2015, slovenská na 13.8. 2015.

Doplňující zdroj: Collider

Galerie: 6

Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu Krycí jméno U.N.C.L.E.: Guy Ritchie a špionánží retro | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest