Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu

Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Filmové adaptace videoher nemají dobré jméno a zrovna Hitman se příliš netváří, že by to chtěl nějak výrazně změnit.

Můžete si myslet, že jsem k novému Hitmanovi nefér, ale nejnovější trailer ve mě zkrátka žádnou velkou důvěru nevzbuzuje. Rupert Friend je charismatický herec, v Agentovi 47 se ale má tvářit stoicky a občas ze sebe vymáčknout nějakou chladnou kalkulaci, kterou jeho klonovaný zabiják komentuje momentální situaci skoro jak Robocop nebo Terminátor. Zápletka nenabízí vůbec nic, co by nebylo už v tisíci a jednom obdobných filmů a po vizuální stránce také chybí cokoliv, co by dokázalo zaujmout. Snímek má zcela evidentně lehce nižší rozpočet, který mu nebrání v přípravě choreograficky zajímavých rvaček nebo scén napínavého plížení. Jakmile ale dojde na velkolepé trikové sekvence, vypadá film jak kdyby se nám někdo snažil připomenout, že Hitman je původně počítačová hra. A nemůžou za to jen nedotažené vizuální efekty, ale i způsob, kterým jsou některé momenty natáčené - až příliš uhlazeně, kamera se rychle pohybuje kolem scény způsobem, jaký si asociujeme právě s videohrou.

S nadsazeným, herním světem pak zvláštně kontrastuje až překvapivě vysoká míra značně explicitního násilí, které není v hollywoodských spektáklech pro masy úplně obvyklé. Na druhou stranu, natáčet film o klonovaném vrahovi bez kapky krve, to by přesvědčivě také nepůsobilo. Třešničkou na dortu je pak Hannah Ware v roli Hitmanovy klonované kamarádky, která má být stejný stroj na zabíjení jako Agent 47, nicméně ve svých pohybech působí velice strnule a je strašně cítit, že sledujeme herečku s naučenou choreografií - iluzi geneticky modifikované vražedkyně se vyvolat nepodařilo.

A teď do mě nebo do traileru, podle toho, jak video zapůsobilo na vás ;-). Dole v galerii na vás čekají nejnovější plakáty.

Hitman: Agent 47 - Trailer s českými titulky

Hitman: Agent 47 vypráví o elitním zabijákovy, který byl v genetické laboratoři vyšlechtěn jako perfektní stroj na zabíjení. Známý je pouze podle posledních dvou číslic čárového kódu, jenž má vytetovaný na zátylku. Agent 47 je vyvrcholením desítek let výzkumu a čtyřiceti šesti klonů, které byly vytvořeny před ním. Je obdařen nevídanou silou, rychlostí, výdrží i inteligencí. Agentovým nejnovějším cílem je obří korporace, která se snaží odhalit tajemství jeho vlastní minulosti a vytvořit tak armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i ty jeho. Agent 47 spojí své síly s mladou ženou, která možná ukrývá klíč k poražení jejich silných a utajených nepřátel, čelí omračující pravdě o svém vlastním původu a v epickém souboji se utká s nejnebezpečnějším protivníkem. Snímek režíruje nováček Aleksander Bach, česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 27.8. 2015.

Galerie: 4

Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu | Fandíme filmu Hitman: Agent 47 - Trailer na videoherní bejkárnu | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest