Mission Impossible 5: Nový trailer slibuje hodně

Mission Impossible 5: Nový trailer slibuje hodně | Fandíme filmu
Hodně akce, hodně technických hraček, hodně sympatické hrdiny, hodně dobrou špionážní zábavu.

Je tu další upoutávka na pátou Mission: Impossible, ve které snímek vypadá pořád lépe a lépe. Možná je to jen šikovností trailerových střihačů, nicméně film na ploše dvou a půl minuty působí jako napínavá jízda, ve které zběsilé souboje střídají ještě bláznivější úniky. Sem tam dostane slovo technologická hračka, sem tam nevinný žertík. Obzvlášť Benji (Simon Pegg) s Ethanem (Tom Cruise) už mají za ta léta mezi sebou vynikající chemii a pozadí momentální akce je při zběžném pohledu docela zlověstné. Nejnovější upoutávka také rozklíčovat nejasnosti ohledně zápletky filmu, kterou dosud studio Paramount odbývalo jen hodně neurčitou synopsí.

Zdá se, že se Ethan v utajení dostane do nitra organizace Rogue Nation, přezdívané „anti-IMF“. Ať už „anti“ má značit, že Rogue Nation vyznává opačné ideály než IMF nebo je nepřátelská organizace vyloženě stvořená k likvidaci IMF, nakonec hrdinům začne usilovat o život. Než se tak ale stane, bude IMF hrozit likvidace politická, které se snaží docílit šéf CIA v podání Aleca Baldwina. IMF totiž údajně byla u všech útoků, za kterými podle hrdinů stojí Rogue Nation. To samozřejmě nevypadá dobře a agenti budou muset stát při sobě, aby se nápor nebezpečného nepřítele přečkali. V nesplnitelné misi jim pomůže Ilsa, původně nepřátelská agentka v podání Rebeccy Ferguson.

Mission Impossible 5: Nový trailer

V Mission: Impossible - Rogue Nation bude agent Hunt (Tom Cruise) a jeho tým čelit tajné organizaci jménem Syndikát, jež je protikladem Huntovy vládní agentury IMF (Impossible Mission Force), kterou chce Syndikát zničit. Cruise znovu doprovodí Simon Pegg, Jeremy Renner a Ving Rhames. Nově je doplní Alec Baldwin, Rebecca Ferguson a Sean Harris. První verzi scénáře napsal Drew Pearce (Iron Man 3), následně po něm úkol převzal neprověřený Will Staples. Režíruje Christopher McQuarrie, se kterým Cruise spolupracoval už na filmech Jack Reacher, Valkýra a Na hraně zítřka. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 30.7. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest