Deus Ex slibuje velké oznámení

Deus Ex slibuje velké oznámení | Fandíme filmu
Dočkáme se ho už na Comic-Conu? Zatím se pokochejte záběry z nejnovějšího dílu videoherní předlohy, který se odehrává ve futuristické Praze.

Herní komunitě pojem E3 není nutné představovat. Pro neznalé se jedná o největší herní veletrh, který se koná každoročně v Los Angeles, kde jsou představovány chystané videoherní tituly. Jednou z očekávaných pecek je i pokračování Deus Ex s podtitulem Mankind Divided, které se bude z většiny odehrávat ve futuristické Praze! Níže si můžete přehrát herní trailer. Při této příležitosti došlo na zmínku k celovečernímu filmu, jenž by se měl inspirovat předchozím dílem Human Revolution.

Projekt měl původně vznikat pod střechou společnosti CBS Films, aktuálně se ale pro Deus Ex hledá nový domov, kde by se primárně měla vyřešit otázka rozpočtu - CBS Films by mohly projekt alespoň spolufinancovat. Adrian Askarieh (Hitman: Agent 47) jakožto jeden z producentů slibuje, že technologické vychytávky hlavního hrdiny Adama Jensena, by měly zaujmout podobným způsobem jako vybavení a batmobil v Batman začíná. Bližších informací o filmu se podle Askarieha dočkáme během léta. Můžeme tipovat, že sdílnější bude příští měsíc, kdy nás čeká další ročník Comic-Conu. Máme čekat "velké oznámení", tak jsme samozřejmě zvědaví. Režírovat měl Scott Derrickson (Sinister), ten ale dal přednost Doctorovi Strangeovi, tudíž je třeba najít nového lodivoda. Po jeho odchodu nový scénář filmu píše Michael Finch (Predátoři).

Deus Ex: Mankind Divided - Trailer

Zdroj: ScreenRant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest