Indiana Jones 5: Novináři slibují, producent popírá

Indiana Jones 5: Novináři slibují, producent popírá | Fandíme filmu
Lucasfilm
Známe přibližné datum premiéry pátého Indyho? Ne tak zhurta!

Lucasfilm s Indianou Jonesem nikam nespěchá. Chvíli trvalo, než si Disney (majitel Lucasfilmu) zajistil distribuční práva od svým předchůdců v Paramountu, následně vedení upozorňovalo, že všichni v Lucasfilmu mají plné ruce práce s novým nastartováním Star Wars a Indy zkrátka není na pořadu dne. Občas se někdo ze studia nechal slyšet, že probíhají neformální interní debaty, spekulovalo se o tom, jestli Harrison Ford bude mít ve filmu menší roli nebo se neobjeví vůbec a favorizovaným novým představitelem hlavní role je podle obyvatel internetu Chris Pratt, který v Jurském světě znovu potvrdil, že by mu role sedla.

Teď server AICN zaslechl, že by si pátý Indy mohl odbít premiéru ve čtvrtém čtvrtletí roku 2018. Kdysi býval AICN baštou zákulisních informací, v posledních letech už se ale mezi pravidelné zdroje neoficiálních novinek neřadí, takže těžko říct, jakou zprávě přikládat váhu. A co je možná důležitější, sám producent Frank Marshall tvrdí, že žádné diskuse o novém Indym neprobíhají. Jenže můžeme mu věřit? Nebylo by to poprvé, co Marshall reportérům lhal (například dlouho rezolutně odmítal, že by se chystal další Bourne, i když opak byl pravdou) a jeho manželka, šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, ani ne před měsícem připustila, že nějaké diskuse o budoucnosti Jonese probíhají.

Čili uvidíme pátého Indianu Jonese v roce 2018? Jisté to v žádném případě není. Ale stejně tak to není vyloučené. Dříve či později se studio do lukrativní značky zakousnout musí, peníze jsou v Hollywoodu přeci jen až na prvním místě.   

Zdroje: AICN, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest