Krotitelé duchů 3: Natáčení začíná

Krotitelé duchů 3: Natáčení začíná | Fandíme filmu
Jednu z rolí si zahraje Chris Hemsworth, dostává se k nám stručná synopse.

Natáčení Krotitelek duchů začne už zítra v americkém Bostonu, který ztvární New York. Filmaři původně zamýšleli točit alespoň některé exteriéry přímo ve velkém jablku, ale je možné, že vysoké ceny záborů jim to nakonec neumožní. Nejspíš bychom také měli přestat film označovat jako „Krotitelé duchů 3“, protože podle režiséra Paula Feiga jde o restart. K tomu došlo z jednoduchého důvodu - Feig nechce nijak zasahovat do uzavřených příběhů s původním, pánským obsazením, chce se vydat naprosto vlastní cestou. A také chce ukázat New York ve chvíli, kdy jeho obyvatelé v existenci duchů věřit teprve začínají.

Že jde o restart se vším všudy naznačuje i zpráva Boston Heraldu, který tvrdí, že ženské krotitelky začnou velice podobně, jako jejich mužští předchůdci. Kristen Wiig a Melissa McCarthy hrají dvě zneuznané autorky knihy, ve které tvrdí, že duchové jsou skuteční. Potom, co kniha způsobí vyhození Kristen Wiig z univerzity, kde učí, dají se obě dámy dohromady ještě s Leslie Jones a Kate McKinnon a s pomocí vlastnoručně vyrobených protonových batohů začnou ve městě duchy hubit. Boston Herald nicméně upozorňuje, že scénář se nadále vyvíjí.

Vedle čtyř dam si ve filmu zahraje také Chris Hemsworth, který se objeví v roli jejich recepčního. Krásně se tak prohazují role, kdy v podobných filmech nejrůznější asistentky dělají pánům krásné ženy. Podobnou roli už ostatně Hemsworth dostal v chystaném restartu Bláznivé dovolené. Stále se také šušká o tom, že by produkce ráda přemluvila do malých cameí Dana Aykroya a Billa Murrayho. Minimálně u Murrayho nicméně jakékoliv jeho účasti věří asi málokdo, herec léta dával najevo, že se v budoucnu na sérii nijak podílet nechce. Nicméně není vyloučeno, že se objeví alespoň Slimer, známý zelený duch z prvních dvou filmů, který se pořád něčím cpe.

Film bude mládeži přístupný (rating PG-13), na rozdíl od předchozích dílů, které byly přístupné i dětem (rating PG) a režisér už v minulosti uvedl, že by nám kromě komedie a akčních scén chtěl dopřát také trochu děsu. A i když má být snímek první kapitolou příběhů z provázaného světa Krotitelů duchů, který koordinují Dan Aykroyd a Ivan Reitman, tvůrci původních Ghostbusters, Feig se dušuje, že se soustředí čistě na svůj vlastní příběh a co si Aykroyd s Reitmanem domlouvají se studiem dalšího, jde mimo něj. Připomínáme, že Feig do kin čerstvě uvedl nesmírně vydařenou komedii Špión, taktéž s Melissou McCarthy v hlavní roli, tak snad ověřené dvojce forma vydrží! České a slovenské datum premiéry Krotitelek je stanoveno na 28.7. 2016.

Malá zajímavost na závěr. V minulosti byla s projektem spojována také Emma Stone. Ta v aktuálním rozhovoru uvedla, že scénář byl opravdu vtipný, ale nabídka nepřišla ve správný čas. Herečka se momentálně nechce zavazovat další velké sérii, po skončení Amazing Spider-Mana si od velkofilmů dopřává pauzu.

Režisér Feig a známý sliz

Zdroje: Collider, Paul Feig, Paul Feig II, WSJ, Boston Herald, Cinemablend   

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest