Den nezávislosti 2: První plakát

Den nezávislosti 2: První plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vetřelci si na nás možná vezmou opravdu masivní kanón.

Na výstavě Licensing Expo, kde každoročně představují svoje produkty vedle jiných firem také filmová studia, byl k vidění první plakát Dne nezávislosti 2 (viz dole v galerii). Ve finální kampani možná vůbec nebude použit a může jít čistě o ilustrační obrázek, avšak jestli má v plakátu prsty přímo studio Fox, potažmo tvůrčí tým filmu, pak se nám plakát evidentně snaží naznačit, že destrukce tentokrát bude ještě větší. Mnohem větší.

V galerii najdete ještě jednu fotku, na které jsou k vidění Jessie Usher, Travis Tope a Maika Monroe. Usher hraje syna kapitána Hillera (postava, kterou v prvním filmu hrál Will Smith), měl by být jednou z ústředních postav filmu. O Topeově postavě víme jenom to, že se ve filmu bude jmenovat Charlie, Maika Monroe hraje Patriciu, dceru bývalého prezidenta Whitmorea, kterého hraje Bill Pullman. Nově obsazení rozšiřuje Gbenga Akinnagbe (The Wire, 24: Live Another Day, The Following), jenž ztvární Whitmoreova osobního strážce.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vrací Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Zdroje: Jessie Usher, Deadline, Collider

Galerie: 2

Den nezávislosti 2: První plakát | Fandíme filmu Den nezávislosti 2: První plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest