Uwe Boll si definitivně potvrdil, že nemá fanoušky

Uwe Boll si definitivně potvrdil, že nemá fanoušky | Fandíme filmu
Německý šikula nesehnal peníze na svůj nejnovější projekt a na vlastní kůži si tak ověřil, že jeho filmy nikoho nezajímají. Tak si alespoň sprostě zanadával.

Uwe Boll. O tomhle klasikovi z Německa jste už určitě někdy slyšeli. Na kontě má zhruba třicet celovečerních filmů, ani jeden není dobrý. Ty nejlepší jde označovat alespoň za filmy, zbytek je nekoukatelný odpad. Kromě vytrvalosti Boll proslul przněním populárních videoherních značek a konfrontační povahou. Svým kritikům vždy s gustem nadával a nejspíš víte i o tom, že několik novinářů vyzval k boxerským zápasům a v ringu je totálně zničil. Teď se čertí znovu. Doposud se mu dařilo pro své filmy vždy sehnat peníze, i když si ty předchozí vedly v kinech mizerně. Boll totiž chytře využíval německý systém daňových úlev, takže se mu značná část rozpočtu pokaždé vrátila. Tahle studna však zřejmě vyschla.

Svůj poslední projekt, Rampage 3, se Boll pokusil financovat s pomocí fanouškovských sbírek. Nejprve chtěl na Indie GoGo vybrat 100 000 kanadských dolarů, posléze 50 000 euro na Kickstarteru. Ani jedna kampaň nevyšla. Když se blížila ke konci kampaň na Kickstarteru, zveřejnil Boll na svém youtube kanále nenávistivé video, ve kterém sprostě poslal někam Hollywood, Kickstarter a vlastně i lidi, kteří mu přispěli (zjevně ne dost). Lze se domnívat, že se alespoň z části jednalo o kalkulovaný tah, kterým chtěl německý režisér přitáhnout ke sbírce pozornost, ale ani tenhle zoufalý pokus nevyšel.

Boll si tak na vlastní kůži ověřil, že diváci o jeho filmy skutečně nestojí. Nebo lépe řečeno, když někdo chytne Bolla v televizi nebo si ho ze zvědavosti upirátí, nejspíš si na něj s chutí zanadává. Ale že by někdo dopředu investoval do dalšího Uweho veledíla a ještě tak vlastně stvrzoval, že jej podporuje, takových lidí opravdu mnoho není. Podle Kickstarteru celkem 461.

Kdyby vás z nějakého důvodu zajímalo, o co v Rampage 3 mělo jít, koukněte na Kickstarter nerealizovaného projektu. A teď už Bollovo vztekání:  

Uwe Boll nadává

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest