San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň

San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Po zemětřeseních v Nepálu se snaží San Andreas vypadat před diváky co nejstřízlivěji, jako film, který bere hrozbu přírodní katastrofy vážně. Koukněte se na nejnovější trailer.

Po tragických zemětřeseních v Nepálu se studio Warner nechalo slyšet, že se podívá na reklamní kampaň svého katastrofického snímku San Andreas a zváží, jestli je propagace dostatečně citlivá k těm, kteří byli událostmi zasaženi. Řekl bych, že určitá změna tónu je cítit už v traileru, který se aktuálně objevil online. Dřívější upoutávky nebyly taková horská dráha, jako třeba Transformers, ale pořád film vykreslovaly především jako napínavý biják, ve kterém nebude chybět vzrušení. Nejnovější trailer působí daleko střízlivěji, klade důraz na lidské osudy svých hrdinů a vykresluje zemětřesení jako něco skutečně děsivého, co bere životy, trhá rodiny a nedá se s tím rozumně bojovat. (Závěr traileru pak doplňuje odkaz na stránku, která pojednává o tom, jak se chovat v krizové situaci, popřípadě jak pomoci obětem).

Trailer doplňujeme o klip a několik dalších videí, dole v galerii najdete nejnovější obrázky.

San Andreas: Nejnovější trailer a další videa

Snímek vykresluje katastrofický scénář, ve kterém konečně dojde k obávanému masivnímu zemětřesení, které neustále hrozí kolem tektonického zlomu San Andreas v Kalifornii. Hrdinou snímku je pilot záchranné helikoptéry v podání Dwaynea Johnsona, který se společně se svojí bývalou manželkou (Carla Gugino) vydává z Los Angeles do San Francisca zachránit jejich dceru (Alexandra Daddario). Trnitá cesta přes Kalifornii je ale teprve začátek, a když už si hrdinové myslí, že to nejhorší mají za sebou, skutečné běsnění teprve začíná. Dále hraje Paul Giamatti, režíroval Brad Peyton. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 28.5. 2015.

Zdroje: Oficiální Facebook, Variety

Galerie: 4

San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň | Fandíme filmu San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň | Fandíme filmu San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň | Fandíme filmu San Andreas: Nepál zachmuřil promo kampaň | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest