Wolverine 3 našel scenáristu

Wolverine 3 našel scenáristu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu Blu-ray obal prodlouženého sestřihu X-Men: Budoucí minulost a společné fotky režiséra Bryana Singera s herci z X-Men: Apocalypse.

Třetí samostatný film s Wolverinem našel scenáristu. Stal se jím Michael Green, který naposledy napsal Blade Runnera 2 a připravil poslední úpravy scénáře k Prometheovi 2. Green už má ale i zkušenosti s komiksovými látkami, které bohužel nejsou nikterak slavné. Podílel se na Green Lanternovi s Ryanem Reynoldsem, napsal několik epizod seriálu Heroes a kdysi měl psát také scénář k Flashovi, ale nakonec se k úkolu nikdy nedostal nebo minimálně jeho práce zůstala nevyužita. Green tedy zatím nemá čím budit naši důvěru, ale snad režisér James Mangold ví, proč si ho vybral. Zhruba před rokem byl za scenáristu filmu označen David James Kelly, přičemž netušíme, jestli spolupráce nakonec nevyšla vůbec, Kellyho scénář nakonec nebyl využit nebo jestli z něj Green nějakým způsobem vychází.

Mangold by také mohl nečekaně začít točit film dříve než se předpokládalo (dosud se mluvilo o začátku příštího roku), protože se mu rozpadl projekt, jenž měl točit předtím. Režisér měl letos natáčet detektivku Deep Blue GoodbyeChristianem Balem v hlavní roli, ten si však přetrhl vazy v koleni a nebyl by schopný natáčet pohybově náročné scény. Zatím není zřejmé, zda se projekt odsune, zruší nebo přeobsadí, každopádně není vyloučeno, že třetí Wolverine nakonec dostane přednost. Podrobnosti o Deep Blue Goodbye najdete ve starším článku, ještě z dob, kdy měl roli hrát Leonardo DiCaprio. Tak či tak má prozatím třetí Wolverine premiéru stále naplánovanou na 3.3. 2017.

Na závěr pro vás máme několik obrázků. Dole v galerii si můžete prohlédnout obal (steelbook) X-Men: Budoucí minulost - Rogue Cut, tedy prodlouženého sestřihu Budoucí minulosti. Dále na vás v galerii čekají dvě společné fotky režiséra Bryana Singera a Sophie Turner a Tye Sheridana, dvojice, která si zahraje v X-Men: Apocalypse Cyclopse a Jean Grey.

Zdroje: The Wrap, THR, ComicBook.com, Bryan Singer I, Bryan Singer II

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 3

Wolverine 3 našel scenáristu | Fandíme filmu Wolverine 3 našel scenáristu | Fandíme filmu Wolverine 3 našel scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest