Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky

Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tým na společném posteru, k tomu nové fotky s jednotlivými členy čtyřky, ale především se záporákem Doomem.

Po plnohodnotném traileru se Fantastická čtyřka předvedla také na novém plakátě. Na tom nám na rozdíl od toho prvního neukazuje jen záda, na druhou stranu to grafici s Photoshopem dost přehnali. Kate Mara vypadá jako namalovaná, Miles Teller si není vůbec podobný. Pozitivní je, že si ve velkém detailu můžeme prohlédnout ochranné obleky, které si čtyřka po své mutaci vyvine. Na kostýmu Reeda Richardse (Teller) jsou jasně patrné pružiny, které skafandru umožní, aby se roztahoval společně s ním. Johnny Storm (Michael B. Jordan) má na obleku řadu průduchů nebo snad rovnou jakousi membránu, která propustí oheň, aniž by samotný oblek shořel. Na Sue Storm (Mara) na první pohled jen těžko něco odhadovat, avšak je pravděpodobné, že speciální tkanina mizí společně s ní.

Ostatně to naznačuje i jeden z přiložených obrázků. Ty sice ukazují v podstatě jen momenty známé z posledního traileru, nicméně alespoň si je prohlédneme hezky v klidu. To je nejdůležitější u Viktora „Dooma“ Domasheva (Toby Kebbell), který se v traileru jen kratičce mihnul. Na statickém obrázku daleko lépe vynikne jeho metalická pokožka, o které zatím mnoho nevíme, ale jistě bude pro záporáka filmu jedním z důvodů k slušnému rozhořčení.

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.  

Zdroje: IMP Awards, Live for Films

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Nový plakát a fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest