Mission: Impossible 5 - Po teaseru plnokrevný trailer

Mission: Impossible 5 - Po teaseru plnokrevný trailer | Fandíme filmu
Po včerejší ochutnávce je tady plnohodnotný, dvouapůlminutový trailer na Mission: Impossible - Rogue Nation. A vypadá fantasticky.

Včera jsme viděli doposud tajuplnou Mission: Impossible - Rogue Nation v prvním teaseru a dnes dorazil plnohodnotný trailer. A je třeba říct, že obě upoutávky jsou ohromně nabušené! Jen těžko věřit, že je Cruisovi 52 let, protože s perfektní postavou provádí stejně přesvědčivé kousky, jako kdykoliv předtím. Akce střídá akci, ale nechybí ani týmový duch, Benjiho (Simon Pegg) průpovídky, technologické hračky a velkolepé kaskadérské kousky. Jedním z vrcholů filmu by měl být podle všeho Cruisův let na vnějším plášti letadla, avšak přiznám se, že větší mrazení v zádech ve mně zatím vzbuzuje seskok do vodního víru.

Rebecca Ferguson je v roli nedůvěryhodné agentky hodně přesvědčivá a klidně by se mohla stát zatím nejvýraznější dámou celé série. Lehce zamrzí snad jen to, že šéf CIA v podání Aleca Baldwina snaží špionážní agenturu IMF rozpustit. Je jasné, že jakmile stojí agent Hunt proti všem a neustále má v patách kavalerii, napětí exponenciálně stoupá. Avšak situaci, kdy byl Hunt podezřelý ze zrady, pronásledovaný vlastními lidmi nebo byla celá IMF rozpuštěná, jsme v rámci série viděli téměř ve všech dílech. Větší scenáristická invence by tedy rozhodně neškodila. Na druhou stranu, alespoň bude nová mise pořádně nesplnitelná a bude na co koukat!

Mission: Impossible 5 - Plnohodnotný trailer

V Mission: Impossible - Rogue Nation bude agent Hunt (Tom Cruise) a jeho tým čelit tajné organizaci jménem Syndikát, jež je protikladem Huntovy vládní agentury IMF (Impossible Mission Force), kterou chce Syndikát zničit. Cruise znovu doprovodí Simon Pegg, Jeremy Renner a Ving Rhames. Nově je doplní Alec Baldwin, Rebecca Ferguson a Sean Harris. První verzi scénáře napsal Drew Pearce (Iron Man 3), následně po něm úkol převzal neprověřený Will Staples. Režíruje Christopher McQuarrie, se kterým Cruise spolupracoval už na filmech Jack Reacher, Valkýra a Na hraně zítřka. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 30.7. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest