Hotel Transylvánie 2: První teaser trailer

Hotel Transylvánie 2: První teaser trailer | Fandíme filmu
Animovaná upíří parta v čele s Adamem Sandlerem se vrací, tentokrát s podporou komediální legendy, Mela Brookse.

Ano, na první pohled bychom mohli říct, že důvodem pokračování Hotelu Transylvánie musí být peníze. Ono utržit 353 milionů celosvětově při rozpočtu 85 mega totiž není vůbec špatný výkon. Minimálně pro studio Sony Pictures Animation. Finanční motivace je tedy zřejmá. Ovšem o to pozitivněji pak působí zprávy o tom, jak se snaží tvůrci další díl vyladit. A to jak obsazením, tak příběhem.

Novým tahákem mělo být obsazení herce a režiséra Mela Brookse (Spaceballs, Drákuloviny), který poskytne hlas Vladovi, Draculově otci (Adam Sandler). A když si do toho přidáte skutečnost, že jeho dcera (Selena Gomez) má za muže prachobyčejného člověka (Andy Samberg) a dokonce s ním má syna, tak dojdete k závěru, že se tu chystá pořádný mezigenerační a mezidruhový konflikt popisovaný v propagačních materiálech jako „nadpřirozený old-school a moderně-cool“ střet.

Navíc už dorazila i první ukázka z filmu, která dává tušit, že tvůrci neztratili humor a možná se tentokrát do toho i pořádně opřou. Minimálně scéna s hořícím Frankensteinem je správně utržená ze řetězu.

Režie se opět ujme Genndy Tartakovsky (Star Wars: Clone Wars) a stejně tak scénář tvoří transylvánský veterán Robert Smigel.  Otázkou pak zůstává, jestli se jim podaří přijít s něčím novým a originálním nebo budou jen ždímat již jednou vypranou látku. Na to si musíme počkat v Česku do 24. září a na Slovensku to budou vědět 1.10. 2015.

Hotel Transylvánie 2: První teaser trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest