Gunman: Muž na odstřel si proráží cestu do kin

Gunman: Muž na odstřel si proráží cestu do kin | Fandíme filmu
Sean Penn kráčí ve šlépějích Liama Neesona a na "stará" kolena se pokusí pod vedením režiséra 96 hodin stát akčním hrdinou. Podívejte se na trailery.

Režisér Pierre Morel začíná být specialistou na starší herce, kteří se místo odchodu do důchodu rozhodnou stát akčními hvězdami. V padesáti pěti s ním natočil Liam Neeson 96 hodin, šestapadesátiletý John Travolta si pod režisérovým vedením zastřílel v Bez soucitu a teď je řada na čtyřiapadesátiletého Seana Penna (Milk, 21 gramů).

Ten je hlavní hvězdou akčního thrilleru Gunman: Muž na odstřel (The Gunman), ve kterém bývalý žoldák Jim Terrier nechal svou krvavou minulost dávno za sebou. Nakonec jej ale přece dostihla. Najednou se jej snaží zabít nejrůznější nájemní zabijáci a zdá se, že jejich snažení souvisí s několik let starou misí v Kongu, při které Terrier zlikvidoval místního ministra. Pokud má Jim přežít, musí vypátrat, kdo mu usiluje o život a zastavit jej. Náročný úkol se ještě víc zkomplikuje ve chvíli, kdy jej události znovu svedou dohromady s dávnou láskou Annie (Jasmine Trinca - Saint Laurent) a bývalým parťákem Felixem (Javier Bardem - Tahle země není pro starý, Skyfall), který mu Annie odloudil.

Děj akčního thrilleru se odehrává v Kongu, Londýně a na několika místech Španělska. Podobně jako Liam Neeson v 96 hodinách spoléhá i Pennův hrdina při soubojích s protivníky především na svůj důvtip, což ale neznamená, že by se bál uštědřit pořádnou ránu, jak se ostatně sami můžete přesvědčit v přiložených upoutávkách. Dále hrají Ray Winstone a Idris Elba, česká premiéra se uskuteční již tento čtvrtek, 19. března, slovenská o týden později, 26.3..

Gunman: Muž na odstřel - Titulkovaný trailer a klipy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest